Sportágaink

Judo

Hírek

Judo
| 2020. 11. 17.

Egy ezüst, két bronz a serdülő ob-n

A hétvégén Győrben rendezték a diák C és serdülő judo országos bajnokságot, amelyen ezúttal három Vasas-versenyző állhatott dobogóra.

Judo
| 2020. 11. 10.

Beringer Fatime hetedik hellyel tért vissza

Csaknem kilenc hónap után vívott tétmérkőzést judósunk, Beringer Fatime: 48 kg-ban a hetedik helyen végzett a horvátországi Porecben zajló U23-as Európa-bajnokságon, és a nyitó nap...

Judo
| 2020. 11. 09.

Sikerek a diák országos bajnokságokon

Négy éremmel – közte Damm Olivér révén egy arannyal – tértek haza judosaink az Egerben rendezett diák A és B korosztályú országos bajnokságról.

Történet

A Vasas Sport Club 2015. december 8-i elnökségi ülésén döntést hozott a Vasas Judo Kft. megalapításáról, amelynek köszönhetően 2016. január 1-től elindult a judo sportág a Vasasnál.

Klubunk az évek óta sikeresen működő Újbuda Sportegyesülettel lépett partnerségre, amelyet Bere Tamás irányít, a szakmai munkáért pedig az egykori Európa-bajnok kiválóság, Hadfi Dániel felel.

Infrastrukturális téren komoly előrelépés volt, hogy 2017 januárjában átadták a Budai Judo Akadémiát. A 800 négyzetméteres területen megvalósuló beruházás különlegességet az adja, hogy az új judo terem a gazdagréti Csíkihegyek iskola tetején létesült, méghozzá széleskörű összefogásnak köszönhetően.

A Vasas Judo fő profilja az első években az utánpótlásnevelés.