Sportágaink

Judo

Hírek

Judo
| 2020. 08. 18.

Jól sikerült a nyár, de hiányoznak a versenyek

Ezúttal a Budai Judo Akadémián, cselgáncsozóinknál jártunk, ahol Bere Tamás szakosztály-igazgatót és az edzőket kérdeztük a nyári munkáról és az őszi tervekről.

Judo
| 2020. 03. 03.

Vasasos érmek Ostravából és Szlovéniából

A Budai Judo Akadémia versenyzői két rangos versenyen is részt vettek, a Vasas judo szakosztálya pedig egy kupasorozat első állomását rendezi meg a hétvégén.

Judo
| 2020. 02. 02.

Beringer Fatime felnőtt magyar bajnok lett

A 48 kg-os súlycsoportban nem talált legyőzőre a Vasas SC versenyzője, aki ezzel megszerezte a szakosztály első felnőtt magyar bajnoki címét.

Történet

A Vasas Sport Club 2015. december 8-i elnökségi ülésén döntést hozott a Vasas Judo Kft. megalapításáról, amelynek köszönhetően 2016. január 1-től elindult a judo sportág a Vasasnál.

Klubunk az évek óta sikeresen működő Újbuda Sportegyesülettel lépett partnerségre, amelyet Bere Tamás irányít, a szakmai munkáért pedig az egykori Európa-bajnok kiválóság, Hadfi Dániel felel.

Infrastrukturális téren komoly előrelépés volt, hogy 2017 januárjában átadták a Budai Judo Akadémiát. A 800 négyzetméteres területen megvalósuló beruházás különlegességet az adja, hogy az új judo terem a gazdagréti Csíkihegyek iskola tetején létesült, méghozzá széleskörű összefogásnak köszönhetően.

A Vasas Judo fő profilja az első években az utánpótlásnevelés.