Sportágaink

Judo

Hírek

Judo
| 2024. 03. 05.

Kiss Levente junior ob-t nyert

Fiatal cselgáncsozónkat nem lehetett megállítani a kecskeméti versenyen.

Judo
| 2024. 02. 28.

Elkezdődött az évad

Túl vannak az év első versenyein klubunk fiatal cselgáncsozói; Bere Tamás szakosztályvezetőt kérdeztük a start kapcsán.

Judo
| 2023. 11. 30.

Az elhivatott munka meghozta a gyümölcsét

Közeledünk 2023 végéhez, az viszont már kijelenthető: az országos bajnokságok tekintetében az eddigi legsikeresebb évét zárja majd a cselgáncsszakosztályunk; ehhez az utóbbi hetek...

Történet

A Vasas Sport Club 2015. december 8-i elnökségi ülésén döntést hozott a Vasas Judo Kft. megalapításáról, amelynek köszönhetően 2016. január 1-től elindult a judo sportág a Vasasnál.

Klubunk az évek óta sikeresen működő Újbuda Sportegyesülettel lépett partnerségre, amelyet Bere Tamás irányít, a szakmai munkáért pedig az egykori Európa-bajnok kiválóság, Hadfi Dániel felel.

Infrastrukturális téren komoly előrelépés volt, hogy 2017 januárjában átadták a Budai Judo Akadémiát. A 800 négyzetméteres területen megvalósuló beruházás különlegességet az adja, hogy az új judo terem a gazdagréti Csíkihegyek iskola tetején létesült, méghozzá széleskörű összefogásnak köszönhetően.

A Vasas Judo fő profilja az első években az utánpótlásnevelés, de Beringer Fatime révén 2020 óta már felnőtt magyar bajnoka is van a szakosztálynak.