CURLING

Curlingezz a Vasasban!

Szeretettel várunk minden jelentkezőt 10 éves kortól! Csatlakozz te is ehhez a különleges sportot űző csapatunkhoz, ahol csúszós jég, szellemi és fizikai kihívás és jókedv vár! Ha van egy tiszta talpú sportcipőd, az már elég, a többi felszerelést mi biztosítjuk. Persze egy kényelmes nadrág és egy mellény sem árt.

A Curling College Programról

A program elsősorban felnőtteknek szóló képzés, amelyen a résztvevők szakképzett edzők és tapasztalt játékosok segítségével teljesen kezdő szintről indulva néhány hét alatt megtanulhatják ennek a nagyszerű játéknak az alapjait.

A Curling College képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a curling alapvető szabályait, képesek legyenek a jégen biztonságosan mozogni és egyszerűbb játékhelyzetekben stabil kicsúszással a követ a célba juttatni. A program elvégzését követően a kezdő játékosok képesek lesznek baráti társaságokkal együtt játszani és részt vehetnek tét nélküli, úgynevezett bonspiel versenyeken.

Itt tudsz jelentkezni a programra: szerdánként 20 és 22 óra között, igény esetén csütörtökön 21 és 23 óra között

Részvételi díj:

Az első alkalom: 1500 Ft/fő
Ezt követően: 6000 Ft/ hó

Szükséges felszerelés: kényelmes és sportolásra alkalmas hosszúnadrág (farmer nem jó!), tiszta tornacipő és olyan meleg pulóver, amelyben jól lehet mozogni. A további felszereléseket a Magyar Curling Szövetség biztosítja a helyszínen.

A Magyar Curling Szövetség által szervezett Curling College Program az Első Magyar Curling Kft. és a Curling Világszövetség (WCF) Development Assistance Programme (DAP) támogatásával valósul meg.

Kapcsolattartó:
Dencső Blanka (Telefon: +36-20/960-9719)


Az edzések helyszíne:
Kamaraerdei Curling Club, Budapest, XI. kerület, Susulyka utca

Hírek

Curling
| 2021. 03. 02.

Veretlenül bajnok a vegyes csapat

A Vasas SC négyese nyerte a hétvégén befejeződött vegyes csapatok országos bajnokságát, s ezzel kivívta az őszi világbajnokságon való indulás jogát. A Dencső Blanka, Nagy...

Curling
| 2021. 02. 17.

Még élnek az olimpiai remények

Topformában, statisztikailag karrierjük legjobb teljesítményét nyújtva lett második a vegyes páros ob-n a Szekeres Ildikó, Nagy György páros. A Vasas SC vb-ezüstérmes duójának...

Curling
| 2021. 02. 11.

Ezüstöt hozott a maratoni küzdelem

Hatalmas küzdelemben, csak az ötödik mérkőzésen dőlt el az idei vegyes páros ob bajnoki címének sorsa. Szekeres Ildikó és Nagy György, a Vasas vb-ezüstérmes kettőse maratoni csata...