CURLING

Curlingezz a Vasasban!

Szeretettel várunk minden jelentkezőt 10 éves kortól! Csatlakozz te is ehhez a különleges sportot űző csapatunkhoz, ahol csúszós jég, szellemi és fizikai kihívás és jókedv vár! Ha van egy tiszta talpú sportcipőd, az már elég, a többi felszerelést mi biztosítjuk. Persze egy kényelmes nadrág és egy mellény sem árt.

A Curling College Programról

A program elsősorban felnőtteknek szóló képzés, amelyen a résztvevők szakképzett edzők és tapasztalt játékosok segítségével teljesen kezdő szintről indulva néhány hét alatt megtanulhatják ennek a nagyszerű játéknak az alapjait.

A Curling College képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a curling alapvető szabályait, képesek legyenek a jégen biztonságosan mozogni és egyszerűbb játékhelyzetekben stabil kicsúszással a követ a célba juttatni. A program elvégzését követően a kezdő játékosok képesek lesznek baráti társaságokkal együtt játszani és részt vehetnek tét nélküli, úgynevezett bonspiel versenyeken.

Itt tudsz jelentkezni a programra: szerdánként 20 és 22 óra között, igény esetén csütörtökön 21 és 23 óra között

Részvételi díj:

Az első alkalom: 1500 Ft/fő
Ezt követően: 6000 Ft/ hó

Szükséges felszerelés: kényelmes és sportolásra alkalmas hosszúnadrág (farmer nem jó!), tiszta tornacipő és olyan meleg pulóver, amelyben jól lehet mozogni. A további felszereléseket a Magyar Curling Szövetség biztosítja a helyszínen.

A Magyar Curling Szövetség által szervezett Curling College Program az Első Magyar Curling Kft. és a Curling Világszövetség (WCF) Development Assistance Programme (DAP) támogatásával valósul meg.

Kapcsolattartó:
Dencső Blanka (Telefon: +36-20/960-9719)


Az edzések helyszíne:
Kamaraerdei Curling Club, Budapest, XI. kerület, Susulyka utca

Hírek

Curling
| 2020. 09. 07.

Hajszálon múlt a továbbjutás Oberstdorfban

A későbbi ezüstérmes, cseh csapat akadályozta meg a Szekeres Ildikó és Nagy György alkotta curling vegyes párosunk továbbjutását a legjobb nyolc közé, a Világkupa-sorozat...

Curling
| 2020. 09. 04.

Németországban kezdi a szezont a Szekeres, Nagy páros

Második hete készül a Szekeres Ildikó, Nagy György curlingpáros az új idényre, amely számukra már a hétvégén megkezdődik, egy németországi VK-viadallal. A kamaraerdei pályán, őket...

Curling
| 2020. 08. 11.

Országos bajnoksággal rajtol a curlingesek új szezonja szeptember végén

A nyári hónapok ugyan a szokásosan, alapozással telnek a Vasas curlingezői számára, ám a közeledő szeptemberi szezonnyitás mindenképpen más lesz, mint korábban. Eközben a Curling...