CURLING

Curlingezz a Vasasban!

Szeretettel várunk minden jelentkezőt 10 éves kortól! Csatlakozz te is ehhez a különleges sportot űző csapatunkhoz, ahol csúszós jég, szellemi és fizikai kihívás és jókedv vár! Ha van egy tiszta talpú sportcipőd, az már elég, a többi felszerelést mi biztosítjuk. Persze egy kényelmes nadrág és egy mellény sem árt.

A Curling College Programról

A program elsősorban felnőtteknek szóló képzés, amelyen a résztvevők szakképzett edzők és tapasztalt játékosok segítségével teljesen kezdő szintről indulva néhány hét alatt megtanulhatják ennek a nagyszerű játéknak az alapjait.

A Curling College képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a curling alapvető szabályait, képesek legyenek a jégen biztonságosan mozogni és egyszerűbb játékhelyzetekben stabil kicsúszással a követ a célba juttatni. A program elvégzését követően a kezdő játékosok képesek lesznek baráti társaságokkal együtt játszani és részt vehetnek tét nélküli, úgynevezett bonspiel versenyeken.

Itt tudsz jelentkezni a programra: szerdánként 20 és 22 óra között, igény esetén csütörtökön 21 és 23 óra között

Részvételi díj:

Az első alkalom: 1500 Ft/fő
Ezt követően: 6000 Ft/ hó

Szükséges felszerelés: kényelmes és sportolásra alkalmas hosszúnadrág (farmer nem jó!), tiszta tornacipő és olyan meleg pulóver, amelyben jól lehet mozogni. A további felszereléseket a Magyar Curling Szövetség biztosítja a helyszínen.

A Magyar Curling Szövetség által szervezett Curling College Program az Első Magyar Curling Kft. és a Curling Világszövetség (WCF) Development Assistance Programme (DAP) támogatásával valósul meg.

Kapcsolattartó:
Dencső Blanka (Telefon: +36-20/960-9719)


Az edzések helyszíne:
Kamaraerdei Curling Club, Budapest, XI. kerület, Susulyka utca

Hírek

Curling
| 2021. 04. 12.

Újabb érem, ezúttal Rigában

A frissen élezett kövek sem lepték meg a Szekeres, Nagy curling vegyes párost Rigában. Nagyszerű meneteléssel a 3. helyen végeztek a Világkupa-sorozat lettországi állomásán.

Curling
| 2021. 03. 14.

XIV. Westbay Hungarian Open: ezüstérmes a Szekeres, Nagy páros

Az utolsó dobás döntött a vegyes páros világkupa-sorozat budapesti állomásának fináléjában az újpesti duó javára, így a Szekeres Ildikó, Nagy György kettős a második helyen...

Curling
| 2021. 03. 09.

Szocsi után Budapesten a legjobb vegyes párosok

Színvonalas, erős mezőnyben végzett az ötödik helyen a Szekeres Ildikó, Nagy György vegyes páros Szocsiban, a Világkupa-sorozat újabb állomásán. A duó azonban máris új kihívásra...