CURLING

Curlingezz a Vasasban!

Szeretettel várunk minden jelentkezőt 10 éves kortól! Csatlakozz te is ehhez a különleges sportot űző csapatunkhoz, ahol csúszós jég, szellemi és fizikai kihívás és jókedv vár! Ha van egy tiszta talpú sportcipőd, az már elég, a többi felszerelést mi biztosítjuk. Persze egy kényelmes nadrág és egy mellény sem árt.

A Curling College Programról

A program gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló képzés, amelyen a résztvevők szakképzett edzők és tapasztalt játékosok segítségével teljesen kezdő szintről indulva néhány hét alatt megtanulhatják ennek a nagyszerű játéknak az alapjait.

A Curling College képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a curling alapvető szabályait, képesek legyenek a jégen biztonságosan mozogni és egyszerűbb játékhelyzetekben stabil kicsúszással a követ a célba juttatni. A program elvégzését követően a kezdő játékosok képesek lesznek baráti társaságokkal együtt játszani és részt vehetnek tét nélküli, úgynevezett bonspiel versenyeken.

Részvételi díj:

Az első alkalom: 1500 Ft/fő
Ezt követően: 6000 Ft/ hó

Szükséges felszerelés: kényelmes és sportolásra alkalmas hosszúnadrág (farmer nem jó!), tiszta tornacipő és olyan meleg pulóver, amelyben jól lehet mozogni. A további felszereléseket a Magyar Curling Szövetség biztosítja a helyszínen.

A Magyar Curling Szövetség által szervezett Curling College Program az Első Magyar Curling Kft. és a Curling Világszövetség (WCF) Development Assistance Programme (DAP) támogatásával valósul meg.

Kapcsolattartó:
Dencső Blanka (Telefon: +36-20/960-9719)


Az edzések helyszíne:
Kamaraerdei Curling Club, Budapest, XI. kerület, Susulyka utca

Hírek

Curling
| 2023. 05. 25.

Újabb sikeres évzárás

A Vasas sportolói által elnyert kupák és plakettek nagy száma volt a legékesebb bizonyítéka a klubunkban folyó kiváló szakmai munkának, a Magyar Curling Szövetség szerda esti...

Curling
| 2023. 04. 29.

Parádézott férfi csapatunk a szenior vb-n

A csoportjában hibátlanul teljesítő, a Vasas játékosai alkotta magyar férfi curlingválogatott, a negyeddöntőben szenvedett csak vereséget a későbbi bronzérmes Svájctól a dél-koreai...

Curling
| 2023. 04. 20.

Pénteken rajtol a világbajnokság

A dél-koreai Gangneungban pénteken kezdődő és április 29-ig tartó vegyes páros, valamint szenior világbajnokságon egyaránt lesz kiért drukkolnunk. Előbbin Joó Linda szombaton hajnalban...