Kombinált bérlet

BÉRLETTÍPUSOK

1. Kombinált bérlet (kézilabda, röplabda és vízilabda)
Vasas-függő ár: 40.000 Ft, Teljes ár: 60.000 Ft 
 
Érvényes 1 fő részére:
kézilabda NB I és MK hazai mérkőzésekre
röplabda Extraliga és MK hazai mérkőzésekre
vízilabda OB I alapszakasz és playoff hazai mérkőzésekre, MK hazai mérkőzésekre, nemzetközi kupa hazai mérkőzésekre
 
2. Kombinált VIP-bérlet (kézilabda, röplabda és vízilabda)
Ár: 120.000 Ft
 
Érvényes 1 fő részére: 
kézilabda NB I és MK hazai mérkőzésekre
röplabda Extraliga és MK hazai mérkőzésekre
vízilabda OB/I alapszakasz és playoff hazai mérkőzésekre, MK hazai mérkőzésekre, nemzetközi kupa hazai mérkőzésekre + nemzetközi kupadöntő mérkőzésekre (amennyiben a Vasas Sport Club rendezi)
 
Előnyök:
1. A VIP-bérlet vásárlásánál 1 db kötött egyesületi sálat adunk ajándékba minden bérlet mellé.
2. Ezen felül a VIP-bérlet mellé ajándékként biztosítunk egy élményfotózást is, mely a szezon során 1 alkalommal, edzéslátogatás keretében vehető igénybe a bérlettulajdonos által választott sportágban, tehát a kézilabdacsapatnál, vagy a röplabdacsapatnál, vagy a vízilabdacsapatnál. 
3. A VIP-bérlettel lehetőség nyílik a kiemelt hazai rendezésű vízilabdamérkőzéseken korlátlan fogyasztásra is a lelátó alatti VIP-catering keretében, azokon a mérkőzéseken, ahol ez a szolgáltatást biztosított.
 
Az anyaegyesület által kiállított egyéb bérletek:

Kézilabda szezonbérlet: 30.000 Ft 
Vízilabda szezonbérlet: 30.000 Ft* 
 *A vízilabda szezonbérlet nem érvényes ezekre a hazai mérkőzésekre: nemzetközi kupadöntők, valamint a hazai bajnokság döntője.

További részletek a szezonbérletek kapcsán ide kattintva
 


BÉRLETIGÉNYLÉS 

Kattints erre a szép nagy piros gombra, add meg szükséges adatokat, és már kész is vagy, mi pedig hamarosan jelentkezünk Nálad!

 
 
Emailen vagy személyesen
Ha a fenti megoldás valamiért nem működik Neked, akkor a fuggo@vasassc.hu email címen, vagy személyesen a Vasas Sport Club Fáy utcai központi iroda emeleti titkárságán lehet megrendelni a bérleteket. Utóbbi esetben vedd figyelembe a nyitva tartási időt: hétfő, kedd, szerda, csütörtök 8:30-17 óra, pénteken 8:30-15 óra. (Pontos cím: 1139, Bp, Fáy utca 58, Vasas-központ feliratú konténerépület.)
 
Milyen adatokra van szükségünk Tőled a bérletigényléshez?
NÉV (erre a névre lesz kiállítva a bérletkártya), TELEFONSZÁM, E-MAIL CÍM, BÉRLETTÍPUS*.  - ezek tehát mindenképpen szerepeljenek az e-mailben.
 
*Vasas-függő árat csak a regisztrált Vasas-függők számára tudunk biztosítani, melyet a saját nyilvántartásunkban fogunk ellenőrizni.
 
Ha elakadsz, írj e-mailt a fuggo@vasassc.hu címre, vagy hívj minket a +36-1-329-4076-os telefonszámon, és segítünk.
 


A BÉRLETEK ÁTVÉTELE

Ha elkészült a bérleted, értesítünk a megadott elérhetőségeden, ezt követően pedig a következő lehetőségekből választhatsz az átvétel kapcsán:
 
- A személyes átvétel a Vasas Sport Club Fáy utcai központi iroda titkárságán lehetséges, díjmentesen, a fentebb megadott nyitvatartási időben. Az elkészült bérlet árát helyben kell fizetni átvételkor készpénzben vagy bankkártyával.
 
- Postai kézbesítés esetén a bérlet árát előreutalással kell teljesíteni erre a bankszámlaszámra: Vasas Sport Club, 10401804-00032525-00000003. Az utalás végösszegénél kérjük a postai költség hozzáadását, mely elsőbbségi-ajánlott küldésnél 845 Ft. Az utalás közleményében kérjük megadni az igényelt bérlettípust.

Hirdetések