Jenkei Dániel, 2023.05.13. | Vízilabda

Vasárnap este a két győzelemig tartó párharc első meccsén a Komjádiban fogadja a Honvédot az A-Híd VasasPlaket.

A mieink az OSC, a Honvéd pedig a Fradi ellen maradt alul a mindössze egy meccsig tartó elődöntők során, így a két csapat egymással ütközik meg a bronzéremért az OB I 2022/23-as kiírásában.

A harmadik hely tétje az éremszerzés mellett is igen nagy, hiszen a győztes BL-selejtezőt játszhat a következő szezonban. Ezt mi pontosan tudjuk, hiszen tavaly a Szolnokot legyőzve lettünk harmadikak, a Honvéd viszont régóta nem tudott a négy közé kerülni.

Ebből is érezhető, hogy itt elsősorban a mieinknek van vesztenivalójuk, ráadásul a Honvéd felettéb kellemetlen ellenfél. Januárban a Komjádiban megtréfálták csapatunkat, és a Kőér utcai "visszavágó" sem volt sétagalopp, 4-1-ről kellett megfordítanunk azt a találkozót.

Ezzel együtt egyértelmű elvárás az A-Híd VasasPlakettől a harmadik hely megszerzése, ennek érdekében pedig vasárnap 19 órától kell megtenni az első lépést.

"Én is csak meg tudom erősíteni, hogy kulcsfontosságú a csapat és az egész klub szempontjából, hogy megszerezzük a harmadik helyet. Sajnos az Eurokupa-győzelmet követően nem tudtunk megfelelő színvonalon játszani az OSC elleni elődöntőben, de azóta volt időnk kicsit rendezni a sorainkat. A Honvéddal nagyon jól ismerjük egymást, kemény meccseket vívtunk ebben a szezonban. Ott kell lennünk fejben is maximálisan, és biztos, hogy nem fér majd bele egy olyan kezdés vasárnap, mint amilyet  legutóbb a Kőér utcában produkáltunk. Úgy gondolom, jobb csapat vagyunk, és ezt két, vagy legfeljebb három meccsen meg is kell mutatnunk a bronzcsatában - beszélt a várakozásairól honlapunknak Szlobodan Nikics vezetőedző.

 

 

JEGYÁRAK
- felnőtt: 3000 Ft
- diák/nyugdíjas: 2000 Ft
- Vasas-függő: 1000 Ft
- 6 év alatt ingyenes
A jegyek a kezdés előtt a Komjádi-uszoda pénztárában válthatóak meg, készpénzes fizetési lehetőséggel. Kapunyitás: 18.00. A Vasas-függő kedvezményt a május 12-ig bezárólag regisztrálók vehetik igénybe erre a meccsre.
A mérkőzésre érkezők figyelmét fokozottan felhívjuk arra, hogy a vasárnapi Tour De Hongrie esemény miatt az uszoda autóval való megközelítése és a parkolás a környéken egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan lesz lehetséges.



Hirdetések