Jenkei Dániel, 2024.03.31. | Vízilabda

Húsvétvasárnap-este a VasasPlaket a BVSC-t fogadja a Komjádi-uszodában. A belépés ingyenes!

Hogy miért ez a középszakasz legfontosabb meccse számunkra?

Nos, reálisan nézve, vélhetően a VasasPlaket és a BVSC Zugló egymás ellen vívja majd a bajnoki elődöntőt, amelybe az alapszakasz és a középszakasz egymás elleni meccsei is beleszámítanak.

Ilyen tekintetben pedig egyelőre lépéshátrányban vagyunk, hiszen októberben kellemetlen vereséget szenvedtünk a Szőnyi úton.

Így tehát, ha elődöntős szemmel nézzük a dolgokat, jelen pillanatban három-nullra a BVSC vezet, ezt kellene Húsvétvasárnap-este nyolctól kiegyenlítenie a mieinknek a Komjádiban egy győzelemmel.

A három pont egyébként reális elvárás, de az is tény, hogy az utóbbi években igazi ki-ki meccseink voltak a vasutasok ellen, változatos kimenetelekkel.

 


A mieink a Fradi elleni találkozóval hangolódtak csütörtökön, míg Kemény Kristóf csapata nem játszott meccset hétközben, de ebből valószínűleg nem érdemes semmilyen következtetést levonni.

Ez a(z) (ünnep)nap egyébként abszolút a Vasas-BVSC párharcok jegyében telik, hiszen 17 órától is ilyen párosítás lesz a labdarúgó NB II-ben az Illovszky-stadionban. Onnan pedig kényelmesen át lehet érni 20 órára a Komjádiba, ahol ingyenes lesz ezúttal a belépés mindenki számára.

 


Hirdetések