Jenkei Dániel, 2024.03.28. | Vízilabda

Akadtak jó periódusai a VasasPlaketnek az FTC elleni rangadón, de összességében így is háromgólos vereség lett a vége.

OB I, középszakasz, 3. forduló
FTC-Vasas 15-12 (4-3, 3-2, 6-3, 2-4)

Gólszerzőink: Bátori B. (4), Rasovics Sz. (2), Burián G. (2), Dedovics N., Gábor L., Dala D., Lakatos S.


Sokkal masszívabb kezdést sikerült produkálni az FTC elleni csütörtöki tévés rangadón, mint a múlt hétvégi Dubrovnik elleni EK-meccsen.

Megszereztük a vezetést hamar, és bár a zöld-fehérek fordítottak, az első két negyedben ott voltunk végig a nyakukon.

Támadásban egész meccsen Bátori vitte elsősorban a prímet a lövéseivel, ő ma négy gólig jutott, a második negyedre pedig Mizsei bravúrjai is megérkeztek, de több jó egyéni teljesítmény is akadt még emellett nálunk. 
 


A nagyszünetben 7-5-ös Fradi-vezetés állt a táblán. Úgy voltunk vele, még bármi lehet...

Aztán pár perc alatt az lett, hogy az idei szezonban veretlenül menetelő, esélyesebb ellenfél már öttel vezetett. Egyértelműen ez a nyolc perc jelentette számunkra a komoly hullámvölgyet a találkozón, hiszen hatot kaptunk a negyedben, ami egy ilyen ellenféllel szemben végzetes.

Tény és való azonban, hogy a záró periódust mi kezdtük hasonlóan lehengerlően, Nyéki Balázs csapata pedig kicsit belealudt a biztos előnybe. Jött három gyors Vasas-gól, és volt sanszunk arra is, hogy egyre csökkentsük a különbséget, de döntő helyzetekben, például egy kettős fórban is hibáztunk.
 


A vége így 15-12, és bár nem hangzik jól a tisztes vereség kifejezés, de mondhatni, ez tényleg az volt. Az pedig egészen biztos, hogy egy ilyen hőfokú összecsapás megfelelően szolgálta a felkészülést a vasárnapi, BVSC elleni kulcsmeccsre, ahol viszont már csak a tisztes győzelem fér majd bele...

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések