Jenkei Dániel, 2021.05.27. | Vízilabda

A Pécstől, a Honvédtól és a Miskolctól igazolt új játékosokat az A-Híd VasasPlaket.

Kezdődik a zuhanyhíradó a medencében is: az A-Híd VasasPlaket távozóiról és szerződéshosszabbítóiról korábban itt írtunk, most pedig bemutatjuk csapatunk első új érkezőit.

Az 1998-as születésű Zerinváry Lóránd három évre írt alá a Vasashoz. A bekkposzton és kapásoldalon bevethető játékos Leányfalun ismerkedett meg a sportággal, majd hosszú KSI-s évek után Pécsre igazolt. A baranyaiaknál stabil OB I-es játékosnak számított az elmúlt években, a mögöttünk hagyott bajnokságban például negyvenszer zörgette meg az ellenfelek hálóját, amiből látszik, hogy támadásban is feltalálja magát.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

A 29 éves Simon Roland tíz honvédos felnőtt szezon után vált piros-kékre, Vad Lajos így jól ismeri őt a Kőér utcából. Ő is elsősorban bekk, de nem riad meg az ellenfél kapuja előtti szituációkban sem. A Vasassal most kétéves szerződést írt alá.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

Egy szezonra kötelezte el magát Mizsei Márton, aki BVSC-nevelés, de az utóbbi éveit már Miskolcon töltötte. Az 1999-es születésű kapus számára Mátéfalvy Csaba és Braniszlav Mitrovics személye volt a fő vonzerő, és úgy érzi, rengeteget fejlődhet majd csapatunknál.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

A következő hetekben is jövünk még átigazolási hírekkel, hiszen jelentős erősítések várhatóak még csapatunknál.


Hirdetések