Jenkei Dániel, 2021.04.06. | Vízilabda

Szerdán este az OSC-t fogadja az A-Híd VasasPlaket a Komjádiban.

Talán az A-Híd váltása miatti pikantéria már kevésbé aktuális, mint mondjuk az őszi OSC-Vasas esetében volt, de így is nagyon izgalmasnak ígérkezik a két csapat szerda esti találkozója a Komjádiban.

Például azért, mert az OB I-es bajnokság 2. és 4. helyezettje csap össze. A mieink az eddig eltelt 24 forduló során 55 pontot gyűjtöttek, míg Varga Dániel csapata 65-öt. Ősszel a Kondorosin emlékeztetes, 8-8-as döntetlent játszott egymással a két csapat.

Ami azt illeti, kellenének nekünk most is a pontok, hiszen ha nagy számolgatásba kezdünk, látszik, hogy bravúreredmények is szükségesek, ha a BVSC-t meg akarjuk előzni az alapszakasz végén. Velük egyébként szombaton játszunk majd, tehát ez egy kemény hét, de erről később…
 


A szerdai ellenfél, az OSC igencsak jó formában van, múlt héten remek meccsen ikszeltek az éllovas Szolnokkal, és szépen vitézkednek az Euro Kupában is, ahol 10-7-re verték szombaton a görög Vouliagmenit az elődöntőben.

Hárai Balázsék tehát komoly meccsterhelésből jönnek, tele vannak éles találkozókkal, ami a szerdai meccs elején vélhetően előnyt jelenthet majd számukra. Minden más kiderül a vízben, szerdán nyolc órától élőben jövünk a Vasas SC facebook-oldalán a Komjádiból.

Addig is hallgassunk meg egy volt OSC-játékost, Drasko Brguljant a párharcról.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések