Jenkei Dániel, 2020.10.17. | Vízilabda

Bár az OSC csak 11 másodperccel a találkozó vége előtt tudott egyenlíteni az A-Híd VasasPlaket ellen, összességében igazságosnak mondható döntetlen született az OB I presztízsrangadóján.

OB I, 10. forduló

OSC-Újbuda–A-Híd Vasas Plaket 8–8 (3–1, 2–2, 0–2, 3–3)

Gólszerzőink: Bátori B. (2), Vadovics V. (2), Bedő K., Szatmári K., Brguljan D., Randjelovics Sz.


Látszott, hogy ki vannak éhezve a szurkolók a jó vízilabdára, hiszen szép számmal zsúfolódtak össze a szombat esti kezdésre a nézők a Nyéki-uszodában, természetesen maszkot viselve a lelátón. 

Ráadásul az ismert előzmények miatt bőven volt pikantériája az OSC-A-Híd VasasPlaket találkozónak...

Ezt a részét nem is ragoznánk tovább, inkább nézze meg mindenki a cikk alján Braniszlav Mitrovics nyilatkozatát, ami önmagáért beszél minden szempontból...

Maga a meccs rosszul indult számunkra: két elkerülhető góllal hamar hátrányba kerültünk, ami után folyamatosan kapaszkodnunk kellett.

Szatmári Kristóf nevéhez fűződött előnyből az első Vasas-találat, de a nagyszünetig állandósulni látszott a kétgólos hazai vezetés, tizenhat perc után 5-3-ra ment az OSC. 

A harmadik negyedben aztán fordult a kocka: a mieink Vadovics, majd Brguljan góljával egyenlítettek (5-5), és emellett még számtalan helyzetet el is puskáztunk. Persze tegyük hozzá, az, hogy több mint egy negyeden át nem lőtt gólt az OSC, a remek védekezésünket, és a kapunkban az egészen meccsen parádésat nyújtó Bane Mitrovicsot dicséri.

A záró negyed a végletekig ki lett élezve: Tóth Márton csavargóljával még az OSC vezetett, utána azonban Vadovics és Randjelovics találata után is nekünk állt a meccs.

Benne volt tehát jócskán a Vasas-győzelem a pakliban, de 11 másodperccel a vége előtt Burián Gergely 8-8-ra egalizált, és ezután már nem jött újabb fejezet...

Ha próbáljuk kicsit kívülről nézni, talán lehet mondani, hogy igazságos így, de ennél is fontosabb, hogy egy élcsapattal tudott a Vasas végletekig kiélezett rangadót vívni, amire bőven-bőven lehet építeni. 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések