Sportágaink

Curling

Hírek

Curling
| 2018. 10. 10.

„Akkor most megnyerjük a B-ligát!”

A Nagy Laura, Spiller Emilio kettős győzelmével ért véget a vegyes páros curlingesek B-ligás küzdelemsorozata, amelyet a hétvégén rendeztek a Kamaraerdei Curling Klubban. A Vasas...

Curling
| 2018. 10. 02.

A Vasas SC Girlingnek nagy tervei vannak a szezonban

Kanadában (is) hangoltak a lányok az új curlingidényre, a Girling ebben az évben is szeretne a felnőttbajnokság dobogójára állni.

Curling
| 2018. 09. 25.

Vegyes párosok: Szekeres Ildikóék idén is magasra törnek

A világbajnokságon tavasszal hatodik helyet szerző páros az új szezonban is tartalmas hetek, hónapok elé néz. A cél, hogy a világkupa-sorozatban folyamatosan bizonyítsanak és újra...

Történet

A Vasas curling szakosztálya 2015-ben alakult meg, Vasas-Westbay néven. A szakosztály létrehozásában kiemelt szerepet vállalt Nagy György, a Westbay ügyvezető igazgatója, aki megszállottja a téli sportágnak. 

A szakosztály minőségi sportolókkal kezdte el működését, hiszen versenyzőként csatlakozott a 2014-es bajnok férfi csapat összes tagja, illetve a 2014-es női csapatbajnokság ezüstérmes hölgyei is, akik korábban tizenegyszer hódították el a magyar bajnoki címet. A vegyes csapat szintén országos bajnokként zárt 2014-ben.

A szakosztály kiemelkedő alakja volt a kétszeres világbajnok Kiss Zsolt, a jelenlegi versenyzők közül pedig Szekeres Ildikó és Nagy György, aki vegyes párosban értek el számottevő nemzetközi eredményeket.