CURLING

Curlingezz a Vasasban!

Szeretettel várunk minden jelentkezőt 10 éves kortól! Csatlakozz te is ehhez a különleges sportot űző csapatunkhoz, ahol csúszós jég, szellemi és fizikai kihívás és jókedv vár! Ha van egy tiszta talpú sportcipőd, az már elég, a többi felszerelést mi biztosítjuk. Persze egy kényelmes nadrág és egy mellény sem árt.

A Curling College Programról

A program elsősorban felnőtteknek szóló képzés, amelyen a résztvevők szakképzett edzők és tapasztalt játékosok segítségével teljesen kezdő szintről indulva néhány hét alatt megtanulhatják ennek a nagyszerű játéknak az alapjait.

A Curling College képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a curling alapvető szabályait, képesek legyenek a jégen biztonságosan mozogni és egyszerűbb játékhelyzetekben stabil kicsúszással a követ a célba juttatni. A program elvégzését követően a kezdő játékosok képesek lesznek baráti társaságokkal együtt játszani és részt vehetnek tét nélküli, úgynevezett bonspiel versenyeken.

Itt tudsz jelentkezni a programra: szerdánként 20 és 22 óra között, igény esetén csütörtökön 21 és 23 óra között

Részvételi díj:

Az első alkalom: 1500 Ft/fő
Ezt követően: 6000 Ft/ hó

Szükséges felszerelés: kényelmes és sportolásra alkalmas hosszúnadrág (farmer nem jó!), tiszta tornacipő és olyan meleg pulóver, amelyben jól lehet mozogni. A további felszereléseket a Magyar Curling Szövetség biztosítja a helyszínen.

A Magyar Curling Szövetség által szervezett Curling College Program az Első Magyar Curling Kft. és a Curling Világszövetség (WCF) Development Assistance Programme (DAP) támogatásával valósul meg.

Kapcsolattartó:
Dencső Blanka (Telefon: +36-20/960-9719)


Az edzések helyszíne:
Kamaraerdei Curling Club, Budapest, XI. kerület, Susulyka utca

Hírek

Curling
| 2020. 12. 30.

A járvány ellenére is szárnyaltak curlingeseink

A Vasas SC curlingszakosztálya a koronavírus-járvány ellenére is mozgalmas és eredményes évet zárt. Sportágtörténeti ifjúsági olimpiai bajnoki címmel kezdődött januárban,...

Curling
| 2020. 12. 07.

Bronzérmet hozott a kiváló erőnlét

Bronzérmet nyert a Szekeres Ildikó, Nagy György duó a Világkupa-sorozat hétvégi, lengyelországi állomásán. A Vasas SC vegyes párosa húsz csapat között végzett a harmadik...

Curling
| 2020. 11. 18.

Ezüstérmet hozott a csapategység a Magyar Kupában

A két hétvégén át tartó Magyar Kupa csapatversenyben a Vasas Lányok a második, a Vasas G-Force pedig az ötödik helyen végzett. A pénteki, egyenes továbbjutást eldöntő mérkőzésen...