CURLING

Curlingezz a Vasasban!

Szeretettel várunk minden jelentkezőt 10 éves kortól! Csatlakozz te is ehhez a különleges sportot űző csapatunkhoz, ahol csúszós jég, szellemi és fizikai kihívás és jókedv vár! Ha van egy tiszta talpú sportcipőd, az már elég, a többi felszerelést mi biztosítjuk. Persze egy kényelmes nadrág és egy mellény sem árt.

A Curling College Programról

A program gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló képzés, amelyen a résztvevők szakképzett edzők és tapasztalt játékosok segítségével teljesen kezdő szintről indulva néhány hét alatt megtanulhatják ennek a nagyszerű játéknak az alapjait.

A Curling College képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a curling alapvető szabályait, képesek legyenek a jégen biztonságosan mozogni és egyszerűbb játékhelyzetekben stabil kicsúszással a követ a célba juttatni. A program elvégzését követően a kezdő játékosok képesek lesznek baráti társaságokkal együtt játszani és részt vehetnek tét nélküli, úgynevezett bonspiel versenyeken.

Részvételi díj:

Az első alkalom: 1500 Ft/fő
Ezt követően: 6000 Ft/ hó

Szükséges felszerelés: kényelmes és sportolásra alkalmas hosszúnadrág (farmer nem jó!), tiszta tornacipő és olyan meleg pulóver, amelyben jól lehet mozogni. A további felszereléseket a Magyar Curling Szövetség biztosítja a helyszínen.

A Magyar Curling Szövetség által szervezett Curling College Program az Első Magyar Curling Kft. és a Curling Világszövetség (WCF) Development Assistance Programme (DAP) támogatásával valósul meg.

Kapcsolattartó:
Dencső Blanka (Telefon: +36-20/960-9719)


Az edzések helyszíne:
Kamaraerdei Curling Club, Budapest, XI. kerület, Susulyka utca

Hírek

Curling
| 2024. 05. 31.

Kiemelkedően sikeres évet zártak curlingezőink

Idén is nagyszerű érzés volt vasasos sportolónak lenni a Magyar Curling Szövetség évzáróján, csapataink ugyanis a hazai és a nemzetközi porondon egyaránt kiemelkedő teljesítményt...

Curling
| 2024. 05. 15.

Joó Lindáék bronzzal zárták az idényt

Értékes bronzéremmel tért haza a World Curling Tour szerbiai állomásáról a Joó Linda, Kárász Raul (Vasas, UTE) vegyes páros. A Ferenci Baján oldalán jégre lépő fiatal játékosunk,...

Curling
| 2024. 05. 07.

MK-arannyal zártuk a idényt

Vasas-győzelemmel zárult a curling idény, a Vasas G-Force csapata az ob-t követően, a Magyar Kupában sem talált legyőzőre. Másik együttesünk, a Vasas SC Nők, nagy küzdelemben maradt...