Sportágaink

Curling

Hírek

Curling
| 2019. 01. 14.

Remek évkezdet II: bronzérmes a hollandiai világkupán a Szekeres-Nagy páros

A vegyes párosok World Tour-sorozatában a Vasas duója szezonbéli legjobb eredményét érte el.

Curling
| 2019. 01. 14.

Remek évkezdet I.: 4. hely a junior világbajnokságon

A finnországi Lohjában nagyszerűen szerepelt a „vasasos” magyar válogatott a B-csoportos junior vb-n. Egy hajszálra voltak a lányok a feljutástól, és attól, hogy az A-csoportos...

Curling
| 2018. 12. 19.

Vegyes páros ob: ezüstérmes a Szekeres-Nagy duó

A világbajnoki kvalifikáció szempontjából is fontos országos bajnokság rendkívül kiélezett küzdelmet hozott a döntőben, a Vasas korábbi vb-ezüstérmes párosa a harmadik, mindent...

Történet

A Vasas curling szakosztálya 2015-ben alakult meg, Vasas-Westbay néven. A szakosztály létrehozásában kiemelt szerepet vállalt Nagy György, a Westbay ügyvezető igazgatója, aki megszállottja a téli sportágnak. 

A szakosztály minőségi sportolókkal kezdte el működését, hiszen versenyzőként csatlakozott a 2014-es bajnok férfi csapat összes tagja, illetve a 2014-es női csapatbajnokság ezüstérmes hölgyei is, akik korábban tizenegyszer hódították el a magyar bajnoki címet. A vegyes csapat szintén országos bajnokként zárt 2014-ben.

A szakosztály kiemelkedő alakja volt a kétszeres világbajnok Kiss Zsolt, a jelenlegi versenyzők közül pedig Szekeres Ildikó és Nagy György, aki vegyes párosban értek el számottevő nemzetközi eredményeket.