Sportágaink

Curling

Hírek

Curling
| 2018. 09. 19.

Elindult a szezon, a Vasas Titánok „bekezdtek”

Sokra hivatott fiatalokból áll a Vasas juniorcsapata, amely nagy terveket is szövöget már a közeli jövőre is, méghozzá Sárdi Péter edző irányításával. A szezonnyitó...

Curling
| 2018. 06. 06.

A szezonzáró verseny is jól zárult a Vasasnak

A kamaraerdei évadbúcsúztató versenyen a Team Szekeres nevet viselő vasasos csapat nyert. A dobogón még egy vasasos érdekeltségünk is volt.

Curling
| 2018. 05. 25.

Szezonzárás sok-sok vasasos elismeréssel

A Magyar Curling Szövetség évzáró bankettjén volt oka örülni és ünnepelni a Vasas SC curling szakosztályának. Szép évet zárt gyarapodó közösségünk.

Történet

A Vasas curling szakosztálya 2015-ben alakult meg, Vasas-Westbay néven. A szakosztály létrehozásában kiemelt szerepet vállalt Nagy György, a Westbay ügyvezető igazgatója, aki megszállottja a téli sportágnak. 

A szakosztály minőségi sportolókkal kezdte el működését, hiszen versenyzőként csatlakozott a 2014-es bajnok férfi csapat összes tagja, illetve a 2014-es női csapatbajnokság ezüstérmes hölgyei is, akik korábban tizenegyszer hódították el a magyar bajnoki címet. A vegyes csapat szintén országos bajnokként zárt 2014-ben.

A szakosztály kiemelkedő alakja volt a kétszeres világbajnok Kiss Zsolt, a jelenlegi versenyzők közül pedig Szekeres Ildikó és Nagy György, aki vegyes párosban értek el számottevő nemzetközi eredményeket.