Sportágaink

Curling

Hírek

Curling
| 2018. 04. 28.

Hatodik lett a Szekeres Ildikó-Nagy György kettős a vb-n

A későbbi győztes svájciak bizonyultak jobbnak a negyeddöntőben, így az 5-8. helyért folytathatta a magyar kettős az Östersundban zajló vegyes páros világbajnokságon. Ott végül egy...

Curling
| 2018. 04. 27.

Vegyes páros vb: nyolcaddöntőben a mieink

Bejutott a legjobb 16 közé a Szekeres Ildikó-Nagy György kettős az östersundi vegyes páros világbajnokságon.

Curling
| 2018. 04. 13.

Egyéni ob után, vegyes páros vb előtt!

Nagy György arany-, Szekeres Ildikó ezüstérmes lett az egyéni országos bajnokságon, hamarosan már a vegyes páros világbajnokságon szerepelnek, Svédországban.

Történet

A Vasas curling szakosztálya 2015-ben alakult meg, Vasas-Westbay néven. A szakosztály létrehozásában kiemelt szerepet vállalt Nagy György, a Westbay ügyvezető igazgatója, aki megszállottja a téli sportágnak. 

A szakosztály minőségi sportolókkal kezdte el működését, hiszen versenyzőként csatlakozott a 2014-es bajnok férfi csapat összes tagja, illetve a 2014-es női csapatbajnokság ezüstérmes hölgyei is, akik korábban tizenegyszer hódították el a magyar bajnoki címet. A vegyes csapat szintén országos bajnokként zárt 2014-ben.

A szakosztály kiemelkedő alakja volt a kétszeres világbajnok Kiss Zsolt, a jelenlegi versenyzők közül pedig Szekeres Ildikó és Nagy György, aki vegyes párosban értek el számottevő nemzetközi eredményeket.