Jenkei Dániel, 2019.05.17. | Aerobik-Fitnesz

Nézzük, mi történt a 2019-es év első részében aerobik szakosztályunknál.

Nemzetközi és hazai megmérettetések is bőven akadtak aerobik szakosztályunk versenyzői számára a közelmúltban.

Kiemelkedően szerepelt Franciaországban a Vasas és a D’Aerobik közös egysége Aerodance-ben. Mind a juniorok, mind a 12-14 évesek aranyéremmel térhettek haza.

Ezt követően rendezték a Magyar Kupa 1. fordulóját, ahol amatőr korosztályban örülhettünk egy ezüstéremnek, ezt az egységet nem mások, mint a szakosztálynál versenyző fiatalok anyukái alkották.

A Magyar Kupa után Szlovákiában következett újabb nemzetközi verseny, ahol a felnőtt aerodance csapatunk (közösen a Tótágas ASE versenyzőivel) ezüstérmet nyert.

Végül a magyar bajnokságon láthattuk a sportolóinkat, amelyen a már említett amatőrcsapat ismét második helyezett lett.

 

Dóczi Dorottya szakmai vezető a következőket fűzte hozzá az eredményekhez honlapunknak:

- Keményen dolgozunk a hétköznapokban a Kunigunda útján található ideiglenes edzőtermünkben, mostanra kényelmesen belaktuk és megszerettük ezt a helyet is. Elégedett vagyok a versenyzőink első féléves teljesítményével, de még sok munka vár ránk a nyári szünetig. Június 1-én a Folyondár utcában meghívásos háziversenyt rendezünk, ahol a szakosztály apraja-nagyja megmutathatja magát.  Az iskolai szünetben pedig nyári táborainkba várjuk már 4 éves kortól az érdeklődő gyerekeket.

A versenyeknek pedig még olyannyira nincs vége, hogy május végén Bakuban rendezik az Európa-bajnokságot, amelyen felnőtt versenyzőnk, Ott Viktor Rómeó képviseli a Vasast, és Száger Ivettel párosban lép majd fel az azeri fővárosban.

 


Hirdetések