Jenkei András, 2014.04.22. | Vízilabda

A Lactiv-Vasas idegenben is fölényes győzelmet aratott, így a csapat készülhet a rájátszás következő körére, ahol a Debrecen - BVSC párharc győztesével mérkőzünk az ötödik helyért.

Kaposvári VK – Lactiv-Vasas 7-12 (1-2, 2-4, 2-3, 2-3)
Kaposvár

Vezette: Homonnai, dr. Fekete

Kaposvár: Szécsi - Kuncz, Berta 1, Dőry 1, Juhász-Szelei 1, Benic 1, Gros, Csere: Krasznai, Szilvasán 1, Horváth B., Kincses 1, Kutasi, Surányi 1.
Vezetőedező: Fekete Szilveszter

Vasas: Barabás - Brguljan 2, Csapó 1, Katonás 1, Angyal 2, Takács B., Steinmetz Á. 1, Csere: Fazekas 1, Sedlmayer 1, Hőna, Manhercz Á., Manhercz K. 3, Várnai, Szilágyi.
Vezetőedző: Földi László

Földi László, vezetőedző: A sérülések miatt most sem voltunk könnyű helyzetben, ezért különösen büszke vagyok a srácokra, hogy két ilyen remek meccsel tudtuk a Kaposvárt búcsúztatni. Ezen a meccsen is a szilárd védekezés volt az alap, aztán a kezdeti "döcögés" után elöl is jöttek a gólok, volt néhány kifejezetten szép akciónk. Az utolsó negyedben azoknak is lehetőséget tudtam adni, akik máskor kevesebbet játszanak. Az idősebb játékosok számára talán furcsa lehet, hogy most az ötödik hely a cél, a fiataloknak viszont ez egy remek lehetőség arra, hogy megszilárdítsák a helyüket az OBI-ben. Úgy látom, jó úton is haladnak efelé, többször le tudják venni a terhet például támadásban azokról, akikre jobban figyelnek az ellenfél védői. Az, hogy a Debrecen vagy a BVSC jön a folytatásban, nekem igazából mindegy, tippelgetni egyébként sem szeretnék, abban sosem voltam túl erős. Egy biztos, mindenki kellően motivált, a következő körben is szeretnénk hasonlóan jól vízilabdázni és nyerni.


Hirdetések