2014.03.09. | Vízilabda

A két hiányzó, Steinmetz Ádám és Takács Bálint személye, valamint a hibákban bővelkedő produkció, szombat este megakadályozta a Lactiv-Vasas csapatát abban, hogy egyenrangú ellenfele legyen a Honvédnak.

Lactiv-Vasas – Honvéd 4-11 (1-3, 0-3, 2-1, 1-4) 
Komjádi uszoda, 400 néző. 

Vezette: Kun Gy., Vogel G. 

Vasas: Barabás – Hőna 2, Katonás, Angyal, Német T., Brguljan 1, Csapó M. 1. Csere: Várnai, Sedlmayer, Fazekas, Manchercz Á., Manhercz K. 
Edző: Földi László 

Honvéd: Gergely I. – Steinmetz B., Kodzsi 2, Fülöp 2, Kovács P. 1, Kiss G. 3, Szőke 1. Csere: Tóth Bendegúz 2, Illés S., Mátyás, Boros T., Simon R., Kiss B. 
Edző: Vad Lajos 

Gól – emberelőnyből: 13/3, ill. 5/2
Gól – ötméteresből: –, ill. 2/2 
Kipontozódott: Illés S. (27. p.), Boros (28. p.)

Rosszul kezdtünk, gondoltuk magunkban, amikor nyolc perc után 1-3 állt a táblán, pedig ez még semmi sem volt ahhoz képest, hogy a második negyedben már 6-1-re is ment a bajnokság „meglepetéscsapata”, a Honvéd. A meccs második felét egy Hőna és Brguljan góllal nyitottuk, így háromra csökkent a különbség, de nem igazán volt benne a levegőben, hogy megszorongathatjuk a Honvédot. 

A rutinos ex-vasasos hármas, Steinmetz Barna, Mátyás Zoltán és Kiss Gergely jól összefogták a fiatalokat, el kell ismerni szép gólokat lőttek a vendégek, de azért sokszor a mi hibáinkból éltek. Támadásban és védekezésben sem tudtuk hozni az elégséges szintet, feszült és tehetetlen arcokat láttunk a mieinknél, a medencében és a parton egyaránt. Tény és való, hogy a kameraállásnál ülő Steinmetz Ádám és Takács Bálint nagyon hiányoztak, de a hétgólos vereségnél így is többet reméltünk.


Hirdetések