Jenkei Dániel, 2024.05.21. | Vízilabda

Ezúttal a VasasPlaket a pályaválasztó a Margitszigeten, a simán elvesztett első döntős meccs után bízunk a jobb folytatásban.

Folytatódik a bajnoki döntő a Margitszigen, a két győzelemig tartó párharcban 1-0-ra vezet a Ferencváros, amely a mieink pályaválasztása mellett készül ünneplésre kedd délután.

A cél csak az lehet, hogy a VasasPlaket ezt meghiúsítsa, amihez legalább olyan jól kell védekezni, mint az első meccs első másfél negyedében, és fele annyi megingás sem fér bele, mint az a bizonyos, számunkra borzalmas 0-8-as széria, amivel idejekorán szétnyílt a szombati összecsapás.
 


 

A mieink videóztak és edzetek az elmúlt napokban, és ahogy szombaton, a meccs után is utaltak rá a főszereplők, próbálták leszűrni az első meccs tanulságait, hogy ezekkel felvértezve jobban a Fradi sarkánban lehessenek.

A találkozót az M4Sport élőben közvetíti, de mi mindenkit biztatunk a helyszíni szurkolásra!

 

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK - Várunk szeretettel minden Vasas-drukkert!
Kezdés: 2024.05.21., 18.15
Helyszín: Margitsziget, Hajós Alfréd Uszoda
Az első meccshez hasonlóan, ezúttal is a komplexum Duna felőli lelátóján lesz a Vasas-szektor. A jegyek is itt, a Hajós Alfréd Sétányon található bejáratnál vásárolhatóak meg. Helyfoglalás érkezési sorrendben.
Jegyvásárlás: Csak a helyszínen, ahol lesz bankkártyás fizetési lehetőség is.
Jegyárak: Vasas-függő + diák és nyugdíjas: 2500 Ft, teljes árú és vendég: 3000 Ft (Vasas-függő kártya és megfelelő igazolvány felmutatása szükséges a kedvezmény érvényesítéséhez)
A kombinált bérletek erre a találkozóra is érvényesek.
Pénztárnyitás: 16:30, Kapunyitás: 16.45
Bízunk a jó időben, de érdemes figyelni az időjárás-előrejelzést, és adott esetben esőkabáttal is készülni.
Hajrá, Vasas, Angyalföld!

 

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések