Jenkei Dániel, 2024.05.12. | Vízilabda

Vár finálé! Ez zúgott a lelátón a VasasPlaket-BVSC harmadik elődöntős meccs utolsó perceiben, amelyet parádés hangulatban, imponáló játékkal nyertek meg a mieink. A piros-kék pólósok így 2012 után újra bajnoki döntőre készülhetnek.

OB I, elődöntő, 3. mérkőzés
VasasPlaket-BVSC Zugló 14–9 (4–2, 2–2, 4–3, 4–2)

Gólszerzőink: Rasovics Sz. (5), Randjelovics Sz. (3), Lakatos S. (2), Gábor L., Sélley-Rauscher D., Batizi B., Bátori B.

A párharc végeredménye: 9–6 a Vasas javára.


Minden jó, ha a vége jó!

Ez most különösen igaz az elődöntős párharcra, hiszen a pénteki csalódás "jutalma" egy fantasztikus este lett a Komjádiban, amelyen nagy szívvel, imponáló csapatmunkával, és olyan klasszisteljesítményekkel, mint Rasovicsé vagy Lévaié vívtuk ki a bajnoki döntőt a BVSC ellen.
 


És már talán unalmas, de leírjuk ezredszerre is: 2012 után, 12 esztendőt követően lesz ott újra OB I-es fináléban a Vasas vízilabdacsapata.

Megható és sokatmondó volt ilyen szempontból Sélley-Rauscher Domonkos sajtótájékoztatós nyilatkozata, amelyben elhangzott, hogy ő bizony az utóbbi bő évtized legnagyobb mélypontjait is átélte a csapat tagjaként, ezért most különösen tudja becsülni a finálés szereplést.

A meccs egyébként sima volt, tényleg jól játszott a csapat, a szerdai teljesítményt is sikerült felülmúlni, például Rasovics öt góljának köszönhetően. 
 


Ezúttal Konarik Ákos kapott rögtön az elején végleg cserés kiállítást, de úgy néz ki, mostanság ez a siker a receptje, mert abszolút nem tört meg a csapat, és tényleg egy percig sem hitettük el a BVSC-vel, hogy lehet esélyük a döntőbe jutásra.

Az ötgólos siker, amire a végére kialakult, teljesen reálisan tükrözte a különbséget.

Aztán egy kis ugrálás, közös kép a szurkolókkal, sok ölelés és boldog arc. Ritka és szép pillanatok, amiket maximálisan ki kell élveznie minden érintettnek, aztán egy szusszanás, és jövő szombaton kezdődik az FTC elleni döntő a Margitszigeten. 
 

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések