Jenkei Dániel, 2024.04.12. | Vízilabda

A bajnoki elődöntő már biztos a VasasPlaket számára, de fontos, hogy meglegyen a második hely a középszakaszban, így aztán győzni kell szombat délután az OSC ellen is a Komjádiban.

A múlt hétvégi, Szeged elleni sikerrel biztosítta helyét a négy között Szlobodan Nikics együttese, amely jelenleg a tabella második helyén áll, és a BVSC-vel fog játszani az elődöntőben.

A párharc majd 3-3-ról indul, és azért is lenne jó megtartani a középszakaszból hátralévő két fordulóban a második helyet, hogy a pályaelőny hozzánk kerüljön.

Ez egy szép feladat, hiszen előbb szombat délután az OSC-vel játszik tévés meccset 15 órától csapatunk a Komjádiban, majd az utolsó körben Szolnokra látogatunk.

Az OSC ellen szép emlékeink vannak az idei szezonból, hiszen szeptember legelején ellenük sikerült kivívni a Magyar Kupa-finálét a Margitszigeten, majd október végén tízzel vertük őket a Szőnyi úton.

Ahogy Mizsei Márton is utal rá, ez a különbség semmiképpen sem reális a két csapat között, ráadásul az OSC élet-halál harcot folytat a Szolnokkal és a Honvéddal a négy közé jutásért, így biztos, hogy ők is győzni jönnek a Komjádiba.

A szokásos jegyinformációk itt érhetőek el, aki pedig nem tud kijönni az uszodába, az M4Sport+ csatornán követheti élőben a találkozót. Kezdés 15 órakor.

 


Hirdetések