Jenkei Dániel, 2024.03.16. | Vízilabda

Huszonhárom ellenében tizennégy, magabiztosan nyert a VasasPlaket Kaposváron.

OB I, középszakasz, 2. forduló
Kaposvár-VasasPlaket 14-23 (3-6, 2-7, 4-7, 5-3)

Gólszerzők: Burián G. (5), Konarik Á. (3), Lakatos S. (3), Bátori B. (3), Batizi B. (2), Sélley-Rauscher D. (2), Dedovics N., Gábor L., Bedő K., Dala D., Randjelovics Sz.


Sok lefordulás, gyors játék, remek egyéni és csapatteljesítmény támadásban, hatékony emberelőny-kihasználás.

Nagyjából a felsoroltaknak köszönhető, hogy a VasasPlaket huszonhárom lőtt góllal tisztelte meg klubunk 113. születésnapját Kaposváron.

Természetesen ez egyben elégségesnek bizonyult egy magabiztos győzelemhez is, a második félidőben pedig az is belefért, hogy kicsit lazuljon a védekezésünk, az ekkor kapott kilenc gól a mai találkozó egyetlen negatívuma.

A három pont megvan, egy hét múlva pedig az is kiderül a Jug elleni Eurokupa-visszavágón, hogy mennyire szolgálta a felkészülésünket ez a mai találkozó.

 

Szlobodan Nikics vezetőedző így nyilatkozott honlapunknak a találkozó után:

- Összességében elégedett vagyok, a srácok megmutatták a karakterüket egy nagyon kemény munkával töltött hét után. Sok lefordulásunk volt, eredményesek voltunk fórból, az egész kicsit olyan volt támadásban, mint egy kézilabdameccs. Ami a védekezést illeti, az első két negyedben ez is rendben volt, utána viszont hiányzott néhány dolog, így több gólt kaptunk. Mindent a jövő heti Dubrovnik-meccs és az utána következő rangadók szemüvegén keresztül figyelünk, és próbálunk ezekre a meccsekre a lehető legjobban felkészülni.


Hirdetések