Jenkei Dániel, 2024.03.02. | Vízilabda

Nem sikerült győzni, igaz ki sem kaptunk a hosszú bajnoki szünet utáni első meccsen a Honvéd otthonában.

OB I, Középszakasz, 1. forduló
Endo Plus Service Honvéd-VasasPlaket 12-12 (5-4, 4-5, 2-2, 1-1)

Gólszerzőink: Rasovics Sz. (4), Bátori B. (2), Batizi B. (2), Konarik Á., Dedovics N., Gábor L., Lakatos S.


Ismét igazán kiélezett meccset vívott egymással a Honvéd és a Vasas, a semleges nézőknek igazi csemege lehetett például az első félidőben esett nyolc-nyolc gól. 

Utána azért kicsit stabilabbá (fáradtabbá?) váltak a csapatok, illetve a mi kapunkban Lévai is elkapta a fonalat, így az utolsó kétszer nyolc percben mindössze hatszor rezdült a háló, igazságos arányban.

Nem kell matekzseninek lenni, hogy ebből kikövetkeztessük: döntetlen lett a vége, egy pontot szereztünk idegenben, ami pont kettővel kevesebb, mint amiért érkeztünk.
 


Ettől függetlenül a csapat jól ment, odatette magát mindenki, de az első félidőben hátul, a másodikban pedig elöl hiányzott valami.

És hát milyen a vízilabda: a Honvéd-oldal úgy értékelt utána, hogy igazságos döntetlen született, a mieink viszont sokkal kevésbé gondolták így. Utóbbi kapcsán csak vezetőedzőnk nyilatkoztatát kell megnézni.

A tény viszont az, hogy 12-12-es eredménnyel hangoltunk a tavasz egyik legnagyobb csatájára, amely hat nap múlva Dubrovnikban vár a VasasPlaketre a Eurokupában.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések