Jenkei Dániel, 2024.02.25. | Röplabda

Kettőt pislogtunk, és a Vasas Óbuda a harmadik tükörsima 3:0-ás sikerét is elérte a DVTK ellen, így készülhet az Extraliga-elődöntőjére.

Extraliga-negyeddöntő, 3. mérkőzés
Vasas Óbuda – DVTK-ONGROPACK 3:0 (20, 6, 9)


Budapest, Folyondár utca, 120 néző. V.: Kiss Z., Selega.

VASAS ÓBUDA: Gülübay 7, Török 13, Papp 9, Bannister 3, Sillah 8, Gyimes-Capet 10. Csere: Juhár, Szalai (liberók), Tóth S. 1, Jámbor 1, Erőss 4. Vezetőedző: Giannis Athanasopoulos

DVTK: Hegyi B. 3, Prosvirina 2, Einarsdóttir M. 2, Egri K. 2, Hollósi 2, Skoric 8. Csere: Kundrák (liberó), Horváth L. 1, Kalmár, Einarsdóttir H. 1, Jovanovic 4, Egri B. Vezetőedző: Németh Szabolcs

Továbbjutott a Vasas Óbuda 3:0-ás összesítéssel.


Nem volt ma szerencséje miskolci csapatoknak a Vasas ellen, hiszen pólósaink a Komjádi-kupában nyertek ellenük, majd pár órával később röplabdázóink is hozták papírformát a DVTK ellen.

Az elődöntő harmadik mérkőzésének első szettje egyébként az eddigiekhez képest meglepően szorosan alakult, hiszen "csak" öt ponttal nyertünk, ennek hatására viszont fel is ébredtek a mieink, amit jól mutatott, hogy a hátralévő két játszmában összesen mindössze tizenöt (!) pontot engedélyeztek a piros-fehéreknek.

Így aztán nem is volt kérdés, ahogy azt várni lehetett, simán, három meccsből az elődöntőbe jutott a Vasas Óbuda.


Hirdetések