Jenkei Dániel, 2024.02.25. | Vízilabda

Egy újabb gólgazdag meccs végén ezúttal a Vasas SC örülhetett, a Miskolcot legyőzve bronzéremmel gazdagodtak a mieink a Komjádi-kupában.

Komjádi-kupa, bronzmérkőzés
PannErgy-MVLC-Miskolc-Vasas SC 14-15 (4-4, 5-4, 2-4, 3-3)

Gólszerzőink: Gábor L. (6), Tasi D. (2), Batizi B. (2), Konarik Á. (2), Szűcs L., Tóth M. Z., Lakatos S.


A csalódott csapatok meccsétől kezdve az összes bronzcsatákra vonatkozó népszerű sportközhelyet elsüthetnénk itt, de tény és való, hogy vasárnap délután kettőkor nem volt valami tüzes a hangulat a Komjádiban a Vasas és a Miskolc csatáján.

A mieinknek kellett legalább két negyed, mire magukra találtak, addig a fehér sapkában játszó ellenfél volt előnyben, ám a hat gólig jutó Gábor Lőrinc vezérletével sikerült fordítanunk.

Így, bár a végén csak egy gól maradt a különbség a javunkra, összességében viszonylag magabiztosan sikerült megnyerni a azt a bizonyos bronzérmet.

Hosszú távon pedig bízhatunk benne, hogy ennél is többet nyertünk, hiszen az elmúlt pár hétben remekül összecsiszolódott a felnőtt és az ificsapatunk, amiből csak profitálhat a jövőre nézve a Vasas-vízilabda.

A kupát egyébként a Honvéd nyerte, amely huszáros hajrával lépte le a Szegedet a finálé utolsó negyedében.Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések