Jenkei Dániel, 2024.02.06. | Vízilabda

A Vasas vízilabdázóival az elmúlt években Eurokupát, bajnoki bronzérmet, valamint kupaezüstöt nyerő szerb szakember további két évvel meghosszabbította szerződését. Fontos cél, hogy már idén bajnoki döntőbe jusson a csapat.

Szlobodan Nikics:
Örülök és hálás vagyok a klubvezetésnek, hogy további két évre bizalmat szavaztak nekem, így egy nagyon jó közegben folytathatom a munkát. Természetesen már tervezzük a távolabbi jövőt, folynak az egyeztetések a következő két szezonra vonatkozóan, de most a legfontosabb, hogy a csapat produkáljon egy eredményes tavaszt, és elérjük a kitűzött célt, a bajnoki döntőt. Ez egy újabb mérföldkő lehet a csapat és az én vasasos edzői munkámban is.
 


Markovits László, klubelnök:
Bobant emberileg és szakmailag is nagyra tartjuk, így a klub részéről prioritás volt a vele való megállapodásunk meghosszabbítása. Úgy gondoljuk, a személye továbbra is kulcs lehet a Vasas vízilabda fejlődése és koncepciózus működése kapcsán. Ennek részeként a felnőtt csapat mellett az utánpótlás koordinálásában is meghatározó szerep jut mostantól neki, Földi Lászlóval és a szakmai stábbal szorosan együttműködve. Azért pedig nagyon drukkolok, hogy az elmúlt évek munkájának gyümölcse idén egy bajnoki finálé legyen a felnőtt csapattal.


Hirdetések