Jenkei Dániel, 2024.02.02. | Klub

Péntek este a Testnevelési Egyetemen, a Sportegyesületek Országos Szövetsége által rendezett hagyományos bál keretében ismerték el a 2023-as év legeredményesebb sportklubjait. A Vasas SC két kategóriában is ott volt a legjobbak között.

Élsportolók, munkatársak, vezetők. Népes vasasos küldöttség vett részt a péntek esti SOSZ-bálon, ahol a Vasas SC-t képviselve vették át a 2023-as év harmadik legeredményesebb sportegyesületének és a legeredményesebb parasport-klubnak járó díjakat. Ez (is) csapatmunka volt!

Előbbi kapcsán Markovits László klubelnököt, és a 2023-ban világbajnoki címet nyerő párbajtőrözőnket, Koch Mátét szólították a színpadra, utóbbi díjat pedig Polgár-Veres Árpád sportszakmai elnökhelyettes és az a Pap Bianka vette át, aki a tavalyi évben három vb-címet nyert.

 

Hogy aztán egy kis bűvészkedéssel, finom vacsorával, tombolával, némi darts-szal, vagy éppen pókerrel záródjon az este, az immár több száz magyar sportklubot tömörító SOSZ által rendezett eseményen.

Végül pedig mi mást is kívánhatnánk, különösen az olimpiai és paralimpia évébe érve: egy számunkra hasonlóan aktív gálát 2025-re is!


Hirdetések