Nagy Dániel, 2023.12.18. | Aerobik-Fitnesz

Idén is elhivatott munka zajlott az aerobikszakosztályunkban, aminek köszönhetően szépen csillogó érmeket szereztek az időközben valódi csapattá alakuló fiatalok.

Véget ért a versenyévad az aerobikszakosztályunk versenyzőinek, a fiataljaink pedig ismét számos alkalommal bizonyíthatták a tudásukat. Ezt az idény legfontosabb megméretésein is megtették: a Magyar Kupában a dobogósok mellett számos értékes helyezést szállítottak, majd a sorozat – a Folyondár utcában megrendezett – döntőjében is ott voltak az élmezőnyben; egy bronzérem a fináléban is jutott a vasasos indulóknak. Ugyanazon a hétvégén a Budapest Kupán is bezsebeltek két ezüstöt a klubunk indulói.
 


 

„Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, mert a kupadöntőn és a Budapest Kupán is sikerült dobogós illetve dobogó közeli helyet szerezniük, ami nehéz, mert némelyik kategóriában igen népes a mezőny – mondja a visszatekintés során szakosztályvezetőnk, Kolozsvári Anna. – Az idei évadot egy barátságos versennyel zártuk decemberben, ahol már mindenki önfeledten versenyzett, sokan kipróbálhatták magukat egyéni kategóriában is. A gyerekek gyönyörűen szerepeltek, nagyon büszke vagyok a csapatunkra! Úgy készültek erre a versenyre is, mintha a Magyar Kupára mentünk volna. Rendkívül elszánt és megszállott a csapat. Jó érzés látni, hogy sok gyermeknek ez a sport szerelem, és hogy a csapatban többen megtalálták a legjobb barátjukat is; igazi közösség vagyunk. A fiatalok nemcsak edzésen, hanem azon kívül is sok időt töltenek el egymással. Azt hiszem, már ezzel nyertünk egy aranyérmet magunknak, hogy ilyen csapatot sikerült kovácsolni belőlük.”
 


 

Az ünnepek alatt a pihenésé lesz a főszerep, ám hamar újra munkába állnak majd az edzők és a sportolók, hiszen közeleg 2024.

„Már most gőzerővel készülünk a jövő évi új egységekre. Készülnek az új zenék és a gyakorlatok, amikkel a következő versenyszezonban indulnak majd a tanítványaink. Óriási a lelkesedés, izgalmas időszak ez az évben. A két ünnep között pihen a szakosztály, de a téli szünetben folytatódik a koreográfiák írása. Sok munka vár még ránk, de számos újdonsággal készülünk a következő szezonra. Izgatottan várjuk a folytatást!”

2023.10.28-29. Magyar Kupa, döntő

ST-UP2-GR
4. hely: Vasas SC
(Bérczi Laura, Kormos Emma Szonja, Orczy Liza, Sebestyén Lili, Turcsányi Frida Anna)

ST-UP1-GR 
3. hely: Vasas SC
(Lakos Norina, Solymosi Lili Orsolya, Turcsányi Hella, Végh Petra, Veres Auróra) 

SA-UP3-Lány Egyéni 
6. hely: Vasas SC
(Laki-Lukács Laura) 

2023.10.28-29. Budapest Kupa – országos verseny 

CH-UP2-GR
2. hely: Vasas SC
(Bálint Szonja, Fehér Júlia, Havas Fanni, Maurer Laura)

ST-UP2-GR
2. hely: Vasas SC
(Kovács Anna Letti, Mihály Adél, Pintér Liza, Szabó Hanna)

BA-UP2-Lány Egyéni
6. hely: Vasas SC
Wiesmeyer Zsuzsanna

BA-UP2-GR
4. hely: Vasas SC
(Bérczi Laura, Kormos Emma Szonja, Orczy Liza, Sebestyén Lili, Turcsányi Frida Anna)

BA-UP1-Lány Egyéni
8. hely: Vasas SC
Kormány Kata
10. hely: Vasas SC
Blaschek Petra 

Borítóképünk forrása: rendezvenyfotozas.hu 


Hirdetések