Jenkei Dániel, 2023.12.02. | Vízilabda

Ráfordult az év végi hajrára az A-Híd VasasPlaket, amely szombat délelőtt jó játékkal verte meg a Kaposvárt az OB I-ben.

OB I, 13. forduló
A-Híd VasasPlaket-Kaposvár 16-7 (6-1, 3-2, 6-2, 2-1)

Gólszerzőink: Batizi B. (3), Dala D. (3), Bedő K. (3), Randjelovics Sz. (2), Dedovics N. (2), Bátori B. (2), Rasovics Sz., Ragács B.


Már az első negyed megmutatta, hogy jól sikerült a felkészülés a Kaposvár elleni meccsre, 6-1-el és remek gólokkal kezdtünk be, Mizsei pedig jól védett a kapunkban.

Ezután megnyertük a további három játékrészt is, amelyek közül a harmadik sikeredett még kifejezetten acélosra, de összességében sem lehetett kivetnivalót találni a szombat délelőtti Vasas-teljesítményben.

A végén a saját nevelésű Ragács Benedek is letette a névjegyét egy szép góllal, akadtak bőven remek összjátékok után szerzett gólok, Randjelovics pedig egy szemfüles labdaszerzés után ejtett zseniálisan a Kaposvár kapujába. Így aztán sikerült kiszolgálni azokat, akik a szombati ebéd előtt ezt a programot választották.

Folytatás kedden a KSI-vel szemben, a csúcsformát pedig majd szombatra kell tartogatni, az Apollon Szmirnisz elleni EK-meccsre.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések