Jenkei Dániel, 2023.11.18. | Vízilabda

Stabilizáltuk a formát, így a bajnokin már sikerült magabiztos teljesítménnyel legyőznie az A-Híd VasasPlaketnek a Honvédot.

OB I, 11. forduló
A-Híd VasasPlaket-EPS Honvéd 13-9 (3-1, 3-2, 5-4, 2-2)

Gólszerzőink: Batizi B. (4), Rasovics Sz. (3), Sélley-Rauscher D. (3), Bedő K., Randjelovics Sz., Burián G.


Jól reagált a csapat a csütörtöki, kaotikus Eurokupa-meccs után! 

Ez is volt a cél, és ha már kénytelenek voltunk választani, jó, hogy ezt a szombati találkozót nyertük meg, hiszen a bajnokságban létfontosságú volt a három pont elvétele egy riválistól.

Ahhoz, hogy ez tulajdonképpen egészen simán sikerüljön, fontosak voltak a jó alapok, azaz egy remek, és régóta várt stabil kapus teljesítmény Lévai Mártontól, és persze a hozzá dukáló védekezőmunka.

Elöl pedig jöttek extrák olyanktól, akiktől valószínűleg az ellenfél is kevésbé várta. Batizi és Sélley-Rauscher is igencsak elemében volt, ketten együtt összesen hétszer találtak be Farkas kapujába. (Igaz, az egyik Batizi-gól inkább öngól volt, ha lenne ilyen, de a lényegen ez semmit nem változtat).

Így aztán gyakorlatilag az elejétől kezdve előnyben voltunk, és bár párszor nem ízlett a Honvéd betömörülős védekezése, illetve feljöttek többször is két gólra, a negyedik negyedet szép nyugodtan lehoztuk, szinte izgulni sem kellett a végén.

Randjelovics pedig 1:19-el a vége előtt megszerezte a tizenharmadik gólunkat, majd utána mutatta, hogy ennek itt a vége. És igaza is lett, 13-9-re nyertünk! 

Jöhet az újabb nagyon komoly hét, csütörtökön Savonában, majd vasárnap este a Fradi ellen a Komjádiban.



Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések