Jenkei András, 2023.11.02. | Röplabda

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az NB I-es bajnokságban szereplő fiataljaink, ugyancsak megszorongatták az Extraligás diósgyőrieket.

Vasas SC – DVTK 2-3 (-19, 22, -17, 21, -11)
Folyondár utca, 107 néző.

Vezette: Mezei, Barabás.

Vasas SC: Kiss L. 13, Nagy S. 13, Vértes, Botyánszki 21, Rieder 1, Sinka 2. Csere: Stankovics, Szili (liberók), Fekete F. 1, Olcsváry 11, Kömpf, Märcz 2, Altorjay 2.
Vezetőedző: Kőnig Gábor

DVTK: Horváth L. 6, Einarsdóttir 10, Skoric 23, Kiss E. 7, Jovanovic 9, Egri K. 15. Csere: Kundrák (liberó), Hegyi 3, Egri B. 1.
Vezetőedző: Németh Szabolcs

Kőnig Gábor:
– Fele-fele arányban vagyok boldog és csalódott, volt lehetőségünk nyerni, és mondhatnám, hogy a rutintalanság volt a különbség, de lassan már nem ezen múlik. Inkább azt mondanám, hogy még nem jött ki az a karakterünk a kulcsszituációkban, ami kirángathatna minket a nehézségekből. A fogadásunkban sok maradt, és a centertámadásainkat meg kell olajozni, de még van időnk.
Örök elégedetlen vagyok, ma a rutinosabb csapat nyert, azokban a helyzetekben, amikor nagyon kellett, pontosabbak voltak. Gratulálok a DVTK-nak, de ha felnövünk ezekhez a helyzetekhez, akkor a jövőben még nyitottabb lesznek az ilyen meccsek.


Hirdetések