Jenkei Dániel, 2023.10.07. | Vízilabda

Idegenben ütötte ki az A-Híd VasasPlaket a Honvédot az Eurokupa-csoportkör nyitányán.

Eurokupa-csoportkör, 1. mérkőzés
EPS Honvéd-A-Híd VasasPlaket 3-11 (1-3, 1-4, 1-3, 0-1)

Gólszerzőink: Burián G. (5), Konarik Á. (2), Rasovics Sz. (2), Lakatos S., Batizi B.


Utólag persze már bármit mondhat az ember, de tényleg érződött a bemelegítésnél és a meccs előtti öleléseknél, hogy igencsak felpörgött erre a meccsre csapatunk, amiben talán a hétközi, Eger elleni második félidő rossz tapasztalatai is segítettek.

Voltak változások is a csapatban, a kapunkban Mizsei Márton kezdett, és lőjük is le a poént rögtön: az elején ötméterest védett, majd végig parádézott. Három kapott gól, 82 százalékos védési hatékonyság lett a vége...Klasszis teljesítmény, amihez persze kitűnő védekezés is kellett.

Közben elöl Burián volt a Mizseink, aki extázisban játszott, és végül öt gólig jutva húzta támadásban a csapatot, de ugyanígy kiemelhetnénk a Drasko Brguljan legszebb pillanatait idéző Sélley-Rauscher védekezését, és gyakorlatilag mindenkit, aki ma vízben volt a Honvéd ellen.

Ennek a vége egy 11-3-as győzelem lett a Kőér utcában, és bizony már nagyon vártuk, hogy kijöjjön ez a teljesítmény a csapatból, de most a legjobbkor történt...

Üzentünk ezzel a csoportellenfeleknek is, de persze továbbra is nagy küzdelem várható, a Savona szombat délután egy apró gólocskával tudott csak nyerni Athénban, szóval észnél kell továbbra is lenni.

Azért pedig tényleg le a kalappal, hogy milyen tűzzel és hatékonyan, igazi csapatként játszottak pólósaink ezen az estén, amit a hangos Vasas-keménymag is nagyraértékelt a meccs után.

 



Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések