Jenkei Dániel, 2023.10.04. | Vízilabda

Remekül kezdett az A-Híd VasasPlaket Egerben, a második félidő azonban a vendégekről szólt, így végül csak egygólos győzelmet arattunk.

OB I, 5. forduló
Tigra ZF Eger-A-Híd VasasPlaket 14-15 (1-5, 3-4, 6-4, 4-2)


Gólszerzőink: Burián G. (5), Rasovics Sz. (3), Batizi B., Konarik Á., Dedovics N., Randjelovics Sz., Dala D., Sélley-Rauscher D., Bátori B.


Kellemes, húsz fok feletti hőmérséklet fogadta a csapatokat péntek délben az egri Bárány-uszodában, így abszolút jó gondolat volt szabad ég alatt rendezni a találkozót.

A mieink pedig úgy tűnt, nem fáradtak el sem a korai indulásban, sem az utazásban, hiszen pillanatok alatt elléptünk több góllal, elsősorban Burián Gergő vezérletével, aki úgy tűnik, a múlt hétvége helyett inkább mára (no meg reméljük a Honvéd ellen) tartogatta a góljait.

A nagyszünetben 9-4 volt, a harmadik negyedben pedig már 10-4-re is mentünk, onnantól azonban kissé érthetetlen módon feltámasztottuk az ellenfelet. 

Azt nem lehet mondani, hogy a győzelem valós veszélyben forgott, de nem nézett ki jól, ahogy az Eger egyre közelebb került hozzánk, a végén pedig egészen egy találatra megközelítettek minket.


Szlobodan Nikics vezetőedző sem hagyta szó nélkül a kétarcúságot a meccs után:

- Két különböző meccs volt ma. Az első két negyedig tartott, amíg jól és magabiztosan játszottunk, és öt-hat góllal elléptünk az Egertől. Utána jött egy másik, amiért mindenki nagyon szégyellheti magát. Az egy dolog, hogy ilyenkor a hátrányban lévő csapat mindig kap kompenzációt, de ettől még teljesen elfogadhatatlan az a totális szétesés, amit produkáltunk. Szombaton teljesen másra lesz szükség a Honvéd ellen...


Hirdetések