Jenkei Dániel, 2023.09.27. | Vízilabda

A nagyszünet után rákapcsolt az A-Híd VasasPlaket csapata, így fölényes győzelem lett a vége Szegeden.

OB I, 3. forduló
Szeged-A-Híd VasasPlaket 8-17 (3-5, 2-2, 1-5, 2-5)


Gólszerzőink: Burián G. (3), Konarik Á. (3), Sélley-Rauscher D. (2), Bátori B. (2), Bedő K. (2), Lakatos S., Batizi B., Dala D., Dedovics N. Rasovics Sz.


Minden meccs egy fontos visszacsatolás, és ilyen szempontból jó érzésekkel távozhatott vízilabdacsapatunk szerda este Szegedről, hiszen a fárasztó EK-selejtezős hétvége után sikerült felpörögni a hétközi bajnokira.

A nagyszünetben még csak kettővel vezettünk, utána azonban szilárdabb védekezés és kreatívabb, eredményesebb támadás jellemezte a mieinket. Ennek hatására aztán szétnyílt az a bizonyos olló, és még az olyan csemegékre is jutott lehetőség, mint Konarik szinte egészpályás gólja.

A vége kilencgólos siker, ami Szegeden jó eredménynek számít, szombaton a Miskolc ellen pedig lehet továbbvinni ezt a jó formát a Komjádiban.
 

Szlobodan Nikics vezetőedző így nyilatkozott honlapunknak a találkozó után:

- Elégedett vagyok a mai meccsel. Az első két  negyed még kicsit lassan csordogált, de a nagyszünet után remek munkát végeztek a játékosaim, Lévai Marci pedig jól védett. Nagyon tetszett, ahogy akkor játszottunk. Fontos volt az is, hogy három nappal az Eurokupa után ilyen arcunkat mutattuk, ilyenkor mindig meg kell küzdeni a motivációért, nekem ez egy fontos visszacsatolás volt. Ezt szeretném látni szombaton a Miskolc ellen is.

 


Hirdetések