Jenkei Dániel, 2023.09.23. | Vízilabda

Húsz gólt lőtt az A-Híd VasasPlaket a Ludwigsburgnak, így már biztosnak mondható, hogy bejutottunk az Eurokupa-csoportkörébe, vasárnap azonban még vár ránk egy presztízsmeccs a csoportelsőségért a hazai BVSC ellen.

Eurokupa-selejtező, 2. nap
A-Híd VasasPlaket-Ludwigsburg (német) 20-8 (4-1, 5-2, 7-1, 4-3)

Gólszerzőink: Rasovics Sz. (4), Burián G. (3), Zerinváry L. (3), Bátori B.  (2), Batizi B. (2), Dala D. (2), Dedovics Sz., Randjelovics Sz., Lakatos S., Konarik Á.


Támadójátékban Szlobodan Nikics szerint is tudott javulni az A-Híd VasasPlaket az Eurokupa-selejtező második napjára, végül húsz góllal szórtuk meg német ellenfelünket, helyenként kifejezetten szép találatokat szerezve.

Az elsőre mondjuk jó sokáig kellett várni, de aztán Rasovics zsinórban hármat rámolt be, a harmadik negyed 7-1-es részeredménye pedig különösen impozáns lett, de egyébként a többi játékrészre sem nagyon lehet panasz.

Természetesen az ellenfél játékerejét a helyén kell kezelni, de a tény az, hogy a második győzelemmel megvan a továbbjutás a csoportkörbe, és mivel a BVSC is legyőzte 16-5-re a Matarót, így a sárga-kékek elleni holnap ebéd utáni zárómeccs a csoportelsőségről dönt majd. Egyértelmű elvárás egyébként, hogy ez meg is legyen, és három győzelemmel abszolváljuk a hétvégét.



Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések