Jenkei Dániel, 2023.09.16. | Vízilabda

Lesz még jobb is az A-Híd VasasPlaket játéka, amely hat góllal verte meg az UVSE-t a Komjádiban.

OB I, 2. forduló
A-Híd VasasPlaket-UVSE 13-7 (1-0, 6-2, 1-3, 5-2) 

Gólszerzőink: Burián G. (3), Konarik Á. (2), Bátori B. (2), Dala D., Sélley-Rauscher D., Dedovics N., Rasovics Sz., Randjelovics Sz., Batizi B.


Ahogy várni lehetett, sok szempontból hasonló képet festett a szombati hazai UVSE-meccs, mint a szerdán mögöttünk hagyott pécsi találkozó. Sikerült jól kezdeni, védekezésben stabilak voltunk, a második negyedet pedig góllövésben is megnyomtuk, így 7-2-re vezettünk a nagyszünetben.

Utána azonban feljött az ellenfél, olyannyira, hogy meg is nyerték a harmadik negyedet, hogy aztán az utolsó periódusban ismét magunkra találjunk. 


Összességében voltak elkerülhető kapott gólok, és támadásban is kevésbé voltunk élesek, így a végére kialakuló hatgólos különbségnek inkább a vendégek örültek jobban, ami a sajtótájékoztatón is látszott.

A mi részünkről a szezon mostani szakaszában ez azért belefér, főleg, úgy, hogy izgalmas hétvége vár ránk egy hét múlva, amikor is megkezdjük a selejtezőben az Eurokupa-szereplést, és rögtön pénteken, szombaton és vasárnap is játszik csapatunk a Szőnyi úton.



Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések