Jenkei Dániel, 2023.08.25. | Vízilabda

21-11-re nyert, így gyakorlatilag elődöntősnek mondhatja magát az A-Híd VasasPlaket a Kaposvár elleni MK-negyeddöntő hazai felvonása után.

Magyar Kupa-negyeddöntő, 1. mérkőzés

A-Híd VasasPlaket-Kaposvár 21-11 (5-3, 5-2, 5-1, 6-5)

Gólszerzőink: Rasovics Sz. (5), Batizi B. (3), Burián G. (3), Dedovics N. (2), Dala D. (2), Konarik Á. (2), Bedő K., Lakatos S., Bátori B., Randjelovics Sz.


Jó dolog a nyári vízilabda, de nem a fedett Komjádiban, még akkor sem, ha valamennyire nyitva van a tető. Ez volt az egyöntetű megállapítása mindenkinek, aki belépett péntek kora este a szauna-atmoszférát biztosító uszodába.

Ez azonban nem lehetett kifogás, és csapatunk be is kezdett, már az első negyedben öt góllal terheltük meg a Kaposvár hálóját Rasovics vezérletével, Lévai és a védelem pedig fokozatosan lendült bele a meccsbe, a nagyszünetben így már 10-5-ös Vasas-előny állt a táblán.

Izgulni ezután sem kellett, a harmadik periódus 5-1-es részsikeret hozott, és ekkorra már szinte mindenki betalált, aki élt és mozgott fehér sapkában a medencében. Szépen eloszlottak a lőtt gólok, mindenki hozzátette a magáét.

Közben a maroknyi Vasas-tábor hangja is megjött, remek atmoszférát teremtettek a hűséges drukkereink, a csapat pedig végül egy tízgólos sikerrel hálálta ezt meg. Jön még vasárnap délelőtt egy visszavágó Kaposváron, de azt a meccs után mindkét szakvezető elmondta, hogy annak a találkozónak elsősorban felkészülési jellege lesz... Felkészülés a Magyar Kupa négyes döntőjére, ami jövő hétvégén esedékes...

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

(borítókép: Kovács Anikó, MVLSZ)


Hirdetések