Jenkei Dániel, 2023.05.19. | Vízilabda

Nem lehetett volna izgalmasabb, és ennek megfelelően nem lehetett volna fájdalmasabb módon elveszíteni a bronzcsatát: a Honvéd ötméteresekkel nyerte meg a harmadik találkozót a Komjádiban.

OB I, BRONZCSATA, 3. MÉRKŐZÉS
A-Híd VasasPlaket–EPS-Honvéd 11–12 (2–2, 2–3, 1–1, 3–2, 3–4) – ötméteresekkel

Gólszerzőink: Nagajev I. (5), Simon R. (2), Sedlmayer T., Mezei T., Erdélyi B., Sélley-Rauscher D.

Az egyik fél második nyert meccséig tartó párharc végeredménye: 2–1 a Honvéd javára


Egy vesztes csata után nem illik magyarázkodni, így nem is szabad belemenni abba, hogy milyen hiányzói voltak az A-Híd VasasPlaketnek a harmadik bronzmérkőzésen, vagy hogy ki milyen egészségügyi állapotban tudott vízbe szállni...

Ezzel szemben, ami tény, hogy a szezon egyik legjobb és legizgalmasabb mérkőzését láthatta a szépszámú publikum, sikerült abszolút megidézni a régi Vasas-Honvéd klasszikusokat, nagy kár, hogy a végén ötméteresekkel elvesztettük a párharcot.

A küzdeniakarásra, a motivációra egy szavunk sem lehet, a játékunkban viszont lehet most is kivetnivalót találni, ahogy az elmúlt két mérkőzésen is.

Az egész találkozón a Honvéd diktálta az iramot, náluk volt a vezetés, de a nagyszünetben a kapunkba beálló Mizsei jól elkapta a fonalat, és Nagajev vezérletével elkezdtünk fordítani a dolgokon.

Az utolsó negyedben már nálunk volt az előny, és kaptunk is sanszot a találkozó lezárására, ám azzal nem éltünk, a Honvéd pedig egyenlített, így jöhetett az oroszrulett...

Még ezen belül is volt fordulat, hiszen Mizsei rögtön az első vendéglövést kivédte, utána viszont ketten is hibáztak nálunk, így a találkozó tizenkettedik góljával a Honvéd nyerte a meccset, így pedig a bajnoki bronzot.

Gratuláció nekik, hiszen komoly teljesítményt nyújtottak az egész szezon során, az A-Híd VasasPlaket igencsak hektikus szezonját pedig ráérünk még értékelni... 

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések