Jenkei Dániel, 2023.05.14. | Vízilabda

Nem játszott jól, a nagyszünet után mégis fordított az A-Híd VasasPlaket a Honvéd ellen, ám Randjelovics négyperces kiállítása megpecsételte a sorsunkat. Szerdán nyerni kell a Kőér utcában, ha életben akarjuk tartani a bronzos reményeket.

OB1, bronzpárharc, 1. mérkőzés
A-Híd VasasPlaket-EPS Honvéd 7-9 (2-4, 2-1, 2-1, 1-3)

Gólszerzőink: Randjelovics Sz. (2), Bátori B. (2), Mezei T, Gábor L., Erdélyi B.

A két győzelemig tartó párharc állása 1-0 a Honvéd javára.


Hiába hangsúlyozták a mieink a találkozó előtt, ezúttal sem sikerült jól kezdeni a meccset a Honvéd ellen: a vendégek 4-2-re vezettek az első negyed után, és bár Mitrovics hátul stabilizálta a helyzetet, még a nagyszünetben is Szivós Márton csapata állt jobban.

A harmadik negyed viszont úgy tűnt, fordulatot hozhat, hiszen Bátori, majd Mezei góljaival végre átvettük a vezetést, és bizony bőven volt sansz arra, hogy növeljük az előnyt.

Az esélyek azonban elúsztak, a negyedik negyed közepén pedig jött az igazi mélyütés számunkra: Randjelovics a víz felett csapott az ellenfél játékosa felé, ami miatt rögtön négyperces hátránnyal sújtottak minket.

Az ilyenkor szokásos ötméterest belőtte a Honvéd, és bár viszonylag jól tartottuk magunkat a folyamatos hátrányban, a végére elfogyott a szufla, és a Honvéd viszonylag magabiztosan, 9-7-re behúzta a meccset.

A helyzet nem könnyű, hiszen ezek után nyerni kell a Kőér utcában, ha akarunk még egy mindent eldöntő meccset a Komjádiban a bronzért, ráadásul a mai történések után szerdán el lesz tiltva csapatunk legértékesebb játékosa, Szava Randjelovics.

Ettől függetlenül a kiút csak a visszavágás lehet, hiszen ahogy sokan elmondták a napokban, a negyedik hely nem igazán opció csapatunk számára...

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések