Jenkei Dániel, 2023.04.30. | Klub

Markovits László klubelnök gondolatai a tegnapi Eurokupa-sikerről.

“Mindenekelőtt ezúton is gratulálok az egész csapatnak, nagyon különleges érzés volt tegnap újból átélni egy teltházas döntőt, és egy újabb történelmi vízilabdasikert!  

Az eredmény önmagáért beszél, Boban vezetésével a csapat nagyon magabiztos játékkal, hatalmas örömet szerzett a Vasas családnak!  

Mindenféleképpen kiemelném azt a fantasztikus hangulatot, melyet sikerült tegnap a Komjádiba varázsolni. A szervezés terén Polgár-Veres Árpád és Jenkei Dániel vezetésével, valamint munkatársaim fantasztikus munkájának köszönhetően megmutattuk, hogy vízilabdában milyen komoly mozgósításra vagyunk képesek, és milyen egyedülálló, kiváló szurkolótáborral rendelkezünk!

Az egész vízilabdasportnak is fontos volt ezt megélni, és egyben célként kitűzni, hogy gyakrabban legyenek ilyen hangulatú, teltházas meccsek.

Szintén jó érzés volt a lelátón köszönteni a 2002-es KEK-győzteseinket, velük együtt volt ez a tegnapi este igazán kerek. 

És nem utolsósorban, ahogy a meccsfüzetben lévő köszöntőmben is hangsúlyoztam, az ilyen sikerek nem jöhetnek létre az önzetlen támogatók nélkül. Óriási köszönet az Apáthy-családnak, hiszen az ő szerepvállalásuk teszi lehetővé, hogy ilyen célokért küzdhessünk! Mellettük pedig természetesen a legrégebbi és a leghűségesebb partnerünknek jár a köszönet, Tóth Gyulának, aki ízig-vérig Vasas függő és személye összeforrt a csapattal az elmúlt évtizedekben. 

Hajrá, Vasas!”

 


Hirdetések