Jenkei Dániel, 2023.04.06. | Vízilabda

Tizenhetet lőtt, és mindössze két gólt kapott az A-Híd VasasPlaket Pécsett.

OB I, 22. forduló
PVSK-A-Híd VasasPlaket 2-17 (1-5, 0-4, 0-4, 1-4)

Gólszerzőink: Gábor L. (4), Konarik Á. (3), Erdélyi B. (2), Bedő K. (2), Zerinváry L. (2), Sélley-Rauscher D., Sedlmayer T., Brguljan D., Nagajev I.


A mieink pécsi vendégszerepléséről mindent elmond a fenti eredménytábla: valamennyi negyedet imponáló fölénnyel nyertük, és a harminckét perc során mindössze kétszer rezdült meg a hálónk.

Mindez úgy, hogy egy hosszú utazás után, öt nap alatt a harmadik meccsét játszotta (és nyerte meg) a csapat.

A remek kapusteljesítmény mellett (és itt említsük meg a hajrában lehetőséget kapó Hegedűs Ákost is), stabil védekezést, elöl pedig hatékony befejezéseket produkáltak pólósaink ezen a csütörtök estén. Emellett a lőtt gólok is szépen megoszlottak, Gábor Lőrinc és Konarik Ákos pedig ilyen téren rá is tettek még egy lapáttal. A fiataljaink közül a mezőnyben egyébként ezúttal Ragács Benedek kapott lehetőséget.

Most lehetőség van egy kicsit szusszanni, hiszen hat napig nincs meccs, jövő szerdán viszont az FTC-t fogadjuk, utána pedig Savona, OSC, Szolnok a soros ellenfelek…

Szóval fel kell kötni a gatyát, de az utóbbi hetek feltétlenül bizakodásra adnak okot!

 

Szlobodan Nikics vezetőedző értékelése:

Tetszett, amit láttam. A játékosok végig egymást segítve, felszabadultan játszottak. Mindenki lehetőséget kapott, Hegedűs Ákos és Ragács Benedek ismét meg tudta magát mutatni az utánpótlásunkból, szépen fejlődnek ők is. Jó érzés ilyenkor egy csapat edzőjének lenni, ma stimmelt minden. A két kapott gól egy kiemelkedő mutató, és a támadójátékunk is egészen jó volt. Sikeresen zártunk egy sorozatot, mostantól pedig készülünk a szezon legnagyobb meccseire, elsőként a Fradi elleni jövő szerdai bajnokira.

Hirdetések