2012.03.18. | Vízilabda
Két fordulóval az OB I alapszakaszának befejezése előtt a Szolnokot fogadta, és múlta felül magabiztosan a TEVA-Vasas-UNIQA.

TEVA-Vasas-UNIQA – Szolnoki Dózsa-KÖZÉP 13–8 (3–2, 1–0, 4–3, 5–3)
Komjádi uszoda, 350 néző.
Vezette: Dodog, Székely Balázs

Vasas: Nagy V. - Katonás 1, Boskovic 3, Decker Á. 1, Steinmetz Á. 1, Brguljan 3, Kiss G. 1. Csere: Takács B., Steinmetz B. 1, Vámos 1, Vörös, Fazekas 1, Fülöp.
Vezetőedző: Földi László

Szolnok: Decker A. - Negrean 1, Pásztor 3, Komlósi, Kis G. 2, Nyéki, Gocics. Csere: Gárdonyi (kapus), Kovács O. 1, Marnitz G. 1, Regős, Süveges, R. Georgescu, Hangay Z.
Vezetőedző: Cseh Sándor

Gól – emberelőnyből: 8/1, ill. 5/1
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 2/1
Kipontozódott: Kovács O. (25. p.), Decker Á. (28. p.)

Nem túl örömteli apropóból hallatott magáról a Komjádi uszoda a héten, kiderült ugyanis, hogy különböző biztonsági előírások miatt mostantól csak 500 embert lehet beengedni a különböző rendezvényekre, így TEVA-Vasas-UNIQA hazai mérkőzéseire is. Az ügy még nem zárult le, de az biztos, hogy ez a félezres szám nagyon kevés. Más kérdés, hogy vasárnap délután a Szolnok ellen valószínűleg egyébként sem lettek volna többen, a szurkolók zöme a tévé előtti sziesztát választotta a helyszíni biztatás helyett. 

Pedig végül a meccs is egyfajta piros-kék szieszta lett: a Szolnok először és utoljára 0-1-nél vezetett, innentől kezdve folyamatosan kézben tartottuk a meccset, és stabilizáltuk a három-négygólos előnyt, amely a végén ötre nőtt. A mieink koncentráltan védekeztek, elöl pedig több szépségdíjas gólt is láthattunk, a háromgólos Boskovic mellett szinte minden mezőnyjátékosunk nevéhez fel tudtunk jegyezni egy-egy találatot.
Következik a Szeged elleni szerdai derbi.

További fotók>> 

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Hirdetések