Jenkei Dániel, 2023.04.04. | Vízilabda

Az első negyed után beindult a gépezet, végül kilenccel vertük a Kaposvárt a Komjádiban. Nagajev egymaga hatot lőtt.

OB I, 24. forduló
A-Híd VasasPlaket-Kaposvár 17-8 (3-3, 3-0, 5-2, 6-3)


Gólszerzőink: Nagajev I. (6), Erdélyi B. (2), Simon R. (2), Mezei T. (2), Sedlmayer T., Sélley-Rauscher D., Konarik Á., Randjelovics Sz.


A Vasas-Kaposvár meccset eredetileg április 15-én rendezték volna, ám akkor a mieinknek Savonában lesz jelenése az Eurokupa-döntő első meccsén, a sűrű versenynaptár miatt pedig csak ez a keddi nap jöhetett szóba, azon belül is a déli időpont, hogy maradjon idő minimális regenerációra a csütörtöki esti pécsi vendégszereplésig.

Így aztán nem mondhatni, hogy igazi vízilabdahangulat uralkodott a Komjádiban, és az első negyed sem sikerült jól számunkra. A Kaposvár pontos lövésekkel nyitott, mi pedig nem nagyon találtuk a ritmust, így döntetlennel zárult a játékrész.

A második felvonás 3-0-ás részeredménye már mindenkinek sokkal jobban ízlett. Kezdett beindulni a gépezet, több remek összjátékot és gólt is láthattunk, Mizsei pedig lehúzta a rolót.

A folytatásban sikerült tovább növelni a különbséget, különösen a 6/6-os lövési statisztikával záró Ivan Nagajev remekelt, de meg kell említeni pozitívumként azt is, hogy a fiatal kapus, Sudár Levente, illetve Kedves Benedek is lehetőséget kapott Szlobodan Nikicstől a találkozó hajrájában.

A vége 17-8 lett, folytatás pedig csütörtök este Pécsett, újabb kötelező három pont begyűjtése reményében.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések