Nagy Dániel, 2023.03.24. | Kézilabda

Szombaton hazai pályán a Levendula Hotel Algyő csapata ellen szerezhetünk fontos pontokat az NB I/B 22. fordulójában.

NB I/B, 22. forduló

Vasas SC–Levendula Hotel Algyő
március 25., 17:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok


Fájó vereséget szenvedtünk a múlt heti, Eszterházy SC elleni rangadón, amit kihasznált a Kozármisleny együttese, és átvette a vezetést a tabellán, kétpontos előnnyel. A vasasos lányok továbbra is feljutást érő helyen állnak, ám a folytatásban nem nagyon lehet majd hibázni, hiszen látótávolságon belül követnek minket a szombathelyi és az egri játékosok is.  

Szombaton a „felsőházas” Levendula Hotel Algyő ellen lehet javítani: ellenfelünk a – Pénzügyőr SE visszalépése miatt már csak – tizenöt csapatot számláló bajnokság hetedik helyén áll jelenleg, húsz mérkőzésen huszonkét pontot szerezve. Emlékezhetünk, az őszi találkozónk Algyőn nem volt fáklyás menet; a hazaiak többször is vezettek, legutoljára 15 perccel a vége előtt, ám végül kétgólos győzelemnek örülhettünk.
 


 

A találkozó előtt irányítónk, Gaschler Dominika osztotta meg velünk a gondolatait.

„Ősszel nagyon kiélezett meccset vívtunk az algyőiekkel, hasonlóan kemény összecsapást várok a hétvégi találkozótól is. Egerben sajnos nem állt össze a védekezésünk, a héten ezen is dolgoztunk, hogy kijavítsuk a hibákat a következő bajnoki előtt. A szurkolóinkat várjuk szeretettel a csarnokunkba!”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések