Jenkei Dániel, 2023.03.25. | Vízilabda

A hétközi, emlékezetes és sikeres Eurokupa-elődöntő után újabb komoly és nehéz feladat vár az A-Híd VasasPlaketre. A BVSC vendégei leszünk a bajnokságban.

"Gamechanger-meccsként" aposztrofálta Szlobodan Nikics a BVSC elleni szombati találkozót is, és való igaz, ha a vasutasokat, majd a Honvédot is sikerül legyőzni idegenben, akkor újra kedvezőbb pozícióba tudnánk kerülni az alapszakaszban, igaz még akkor is maradnának komoly feladatok, de erről majd a maga idejében...

A BVSC-t december elején 9-7-re vertük a Komjádiban, de csak az utolsó percekben sikerült a magunk javára fordítani a találkozót, és a végén Nagajev klasszis ejtésgólja után nyugodhattunk csak meg igazán.

Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt szezonokban volt néhány fájó vereségünk a Szőnyi úton, így biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz könnyű...

Nem véletlen, hogy vezetőedzőnk már a Panioniosz legyőzése utáni emelkedett hangulatban is felhívta a figyelmet a szombati találkozóra és annak fontosságára.

A meccs egyébként kényszerűségből igencsak szokatlan időpontban, este kilenckor kezdődik a Szőnyi úton, és mindannyian abban bízunk, hogy Vasas-győzelemmel végződik majd este tíz körül.

 


Hirdetések