Jenkei Dániel, 2023.03.18. | Vízilabda

Huszonkilenc gólt láthattunk a Vasas-Eger meccsen szombat délután a Komjádiban, a mieink ebből tizenhetet szereztek.

OB I, 18. forduló
A-Híd VasasPlaket-Tigra ZF Eger 17-12 (3-2, 6-6, 4-3, 4-1)


Gólszerzőink: Erdélyi B. (4), Nagajev I. (4), Konarik Á. (3), Randjelovics Sz. (3), Bátori B. (2), Mezei T.


Látszott szombat kora délután a Komjádiban, hogy rég volt már meccs az OB I-ben, és ki voltak éhezve a játékosok a pólóra, hiszen alaposan bekezdett mindkét csapat. Csak kapkodtuk a fejünket a folyamatos gólok után, így már a nagyszünetre összeállt egy 9-8-as, végeredménynek is beillő részeredmény.

Természetesen a kilenc lőtt góllal elégedettek lehettünk, a nyolc kapott viszont nagyon sok, és az is volt a folytatásban a kulcs, hogy a utolsó két negyedben már "csak" négyszer talált be a vendégcsapat.

Közben pedig elöl sikerült még egy lapáttal rátenni, és igencsak látványos gólokkal szétnyitni a hajrára a meccset. Erdélyi, Nagajev, Konarik és Randjelovics is extrát hozott támadásban, de Bátori Bence is megtette a magáét, így a végére nem kellett izgulni, öt góllal nyertünk egy jó Eger ellen.

Sokatmondó volt egyébként Biros Samu nyilatkozata a meccs után, a vendégek játékosa hasonlónak titulálta az első három negyedet, mint az OSC elleni meccsükön, utána viszont elmondása szerint a Vasas rátett még egy lapáttal, így most nem tudtak bravúrt elérni.

Ami pedig a mieinket illeti, innentől mindenki teljes gőzzel készülhet a szerdai Vasas-Panioniosz elleni meccsre, amelynek tétje az Eurokupa-finálé lesz a Komjádiban.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések