Nagy Dániel, 2023.03.17. | Kézilabda

A tavaszi szezon egyik legfontosabb mérkőzése vár a csapatunkra szombat este: a lányok Egerben, az Eszterházy SC otthonában lépnek pályára az NB I/B 21. fordulójában.

NB I/B, 21. forduló

Eszterházy SC–Vasas SC
március 18., 18:00
Eszterházy Károly Egyetem Sportcsarnok


Azt már megtanulhattuk, hogy az NB I/B jelenlegi kiírásában egyik csapat sem mehet biztosra az adott bajnokiján, a tabella éllovasait könnyedén meglephetik az alsó „régióból” érkező ellenfelek. A kiegyenlített pontvadászatban ennek ellenére továbbra is különösen hangsúlyosak a rangadók, mint például csapatunk egri vendégjátéka: az első helyen álló vasasos lányok szombat este a harmadik Eszterházy SC-vel néznek farkasszemet. A parázs hangulat garantált, főleg, hogy a két együttest mindössze négy pont választja el egymástól; ősszel a csarnokunkban utolsó másodpercben értékesített hetessel egyenlített az ellenfelünk, az pedig borítékolható, hogy a hétvégén sem lesz könnyű dolga a Penszki Gergely vezette csapatnak.
 


 

A találkozó előtt jobbszélsőnket, Oláh Kyrát kérdeztük, aki szintén jó hangulatú mérkőzésre számít.

„Mindkét csapatnak óriási jelentőséggel bír ez a találkozó, amelyen egyértelműen a győzelem a célunk, mint ahogyan az összes többi bajnokin is. A feljutás lebeg előttünk, és az első helyünket is szeretnénk megtartani. Az őszi meccshez hasonlóan remek hangulatot és szoros küzdelemet várok, vissza akarunk vágni az akkor elvesztett pontért. Nehéz sorozat kezdődik az egriek ellen, ám mindegyik mérkőzésre ugyanúgy készülünk, maximális koncentrációval és extra motivációval. Remélem, a mi szurkolóink is megjelennek majd az összecsapáson, hiszen a buzdításuk mindig megadja azt a plusz lendületet, amire szükségünk van.”


Hirdetések