Jenkei Dániel, 2023.02.22. | Vízilabda

Magabiztosan, 14-7-re nyert Szegeden szerda este az A-Híd VasasPlaket.

OB I, 16. forduló
Zue.hu Szegedi VE-A-Híd VasasPlaket 7-14 (2-5, 1-1, 2-4, 2-4)


Gólszerzőink: Randjelovics Sz. (3), Sedlmayer T. (2), Sélley-Rauscher D. (2), Zerinváry L. (2), Bátori B., Erdélyi B., Konarik Á., Gábor L., Nagajev I. 


Negyedszer is sikerült legyőzni a szezon során a Szeged gárdáját, ezúttal az impozáns Tiszavirág-uszodában, szerda este.

Az első negyed után már három gól volt Szlobodan Nikics csapatának előnye, amely kisebb-nagyobb megtorpanásokkal végig kézben tartotta a meccset.

A mieink szervezett védekezésből és Mitrovics jó kapusteljesítményéből tudtak elöl építkezni, és mivel összesen kilenc játékosunk is feliratkozott a négy negyed során a góllövők közé, így a támadójátékunkra sem igazán lehetett panasz.

Összességében ez egy jó főpróba volt, hiszen egy hét múlva ilyenkor Athénban vár ránk kulcsmeccs, a Panioniosz ellen, az Eurokupa-elődöntő első felvonásán. Előtte azonban szombat délelőtt még az UVSE-t fogadjuk a Komjádiban.


Szlobodan Nikics vezetőedző ezt mondta el nekünk a találkozó után:

Elégedett vagyok, az első három negyedben jól játszottunk, a végén volt egy kisebb megingás, akkor felhoztuk a Szegedet, de az utolsó percekben újabb szép gólokat szereztünk, így megmaradt a nagyobb különbség. Szervezetten védekeztünk végig, volt egy remek kapusteljesítményünk, és többnyire működtek azok a dolgok is a játékunkban, amiket a videózásnál megbeszéltünk.


Hirdetések