Jenkei Dániel, 2023.02.11. | Röplabda

Ismét három szettben győzött a Vasas Óbuda az Extraligában.

EXTRALIGA, ALAPSZAKASZ, 12. FORDULÓ
VASAS ÓBUDA-MTK BUDAPEST 3:0 (12, 17, 28)

Folyondár utca, 115 néző. Vezette: Varjasi, Bátkai-Katona

Vasas: Boyko 4, Papp O. 13, Vezsenyi 11, Török 11, Kump 7, Fábián 2. Csere: Szalai (liberó), Jámbor, Fricova 7, Bannister 1, Skrypak. Vezetőedző: Giannis Athanasopoulos

MTK: Szabó L. 10, Garai 2, Asonja 16, Tatár 8, Costa 9, Berkó. Csere: Weidemann (liberó), Briga 1. Vezetőedző: Leiszt Máté


Némiképp szokatlan felállásokat is kipróbált görög vezetőedzőnk az MTK elleni hazai meccsen, és többen is remekül éltek a lehetőséggel a mieink közül, igaz a harmadik szettben óriási fordítást kellett produkálni. De ahogy modani szokták, az évkönyvekbe csak az kerül be, hogy Vasas-MTK 3:0.

A Vasas Óbuda pedig az újabb győzelmével karnyújtásnyira került az alapszakasz-győzelemtől, és továbbra is hibátlan a sorozatban.
 

Giannis Athanasopoulos vezetőedző a Vasas Óbuda honlapjának: - Örülök a három pontnak, még ha a harmadik szettben nem is úgy játszottunk, ahogy az elvárható lett volna. Ez persze részben érthető, mert ezek a játékosok ebben a felállásban nem sokat játszottak együtt. Összességében ettől függetlenül is mindennel elégedett vagyok, leszámítva a magas labdák elleni védekezésünket, így a szerdai kupavisszavágóig ezen kell a legtöbbet dolgoznunk.

 


Hirdetések