Jenkei Dániel, 2023.02.01. | Vízilabda

Végig szoros volt az OSC elleni rangadó, sokáig vezetett is az A-Híd VasasPlaket, de a végét a vendégek bírták jobban.

E.ON OB I, 12. forduló
A-Híd VasasPlaket-Genesys-OSC Újbuda 7-9 (2-2, 3-2, 1-3, 1-2)

Gólszerzőink: Konarik Á. 3, Erdélyi B., Nagajev I., Sedlmayer T., Randjelovics Sz.


Bár a nézőtéri érdeklődés visszafogott volt, a vízben látottak alapján mégis igazi rangadóvá vált a Vasas-OSC.

Nem feltétlenül a kiemelkedően látványos jelenetek miatt, hanem inkább a kiélezett küzdelem okán.

Egy szó, mint száz, a tét mértéke tapintható volt végig, az első két negyedben pedig inkább a mieink diktálták az iramot. Erdélyi és Sedlmayer is hatalmas bombákat lőtt Lévai kapujába, és Konarik is beindította a gólgyártást.

A forduláskor így 5-4-re vezettünk, és összességében jó érzéseink lehettek, hiszen Mitrovics és a védelem stabilan tette a dolgát, emellett pedig támadásban is láttunk néhány extrát.

A második félidőben főleg ez utóbbi hiányzott, hiszen mindössze kétszer sikerült még betalálnunk, ez pedig értelemszerűen kevésnek bizonyult egy ilyen ellenfélel szemben a győzelemhez. 

Az OSC a hajrában fordított, és az utolsó támadásnál kétgólosra növelte az előnyét, így aztán igencsak csalódott hangulat uralkodott Vasas-oldalon.

Kár tagadni, a bajnoki rájátszás szempontjából is nagyon fontos lett volna legalább egy döntetlen elérése, bár az is tény, hogy még játszunk az alapszakaszban is egyet az OSC-vel, így van lehetőség javítani.

Ahhoz azonban, hogy a távolabbi jövőt tervezzük, először mindenképpen győzni kell szombaton Szolnokon. Ami szintén nem ígérkezik könnyű feladatnak...

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések