Jenkei Dániel, 2023.01.31. | Vízilabda

Szerdán este A-Híd VasasPlaket-OSC mérkőzés a Komjádiban.

Bár egyelőre még nem jelenthető ki teljes mértékben, de az elmúlt meccsek arra engednek következtetni, hogy az A-Híd VasasPlaket elkezdett kikászálódni abból a gödörből, amibe még decemberbe került bele.

A hangulat javulása egyébként a hét eleji edzéseken is érzékelhető volt, amelyeken a játékosabb elemek is teret kaptak bizonyos mértékben.

Egy biztos, a mostani hét után jóval okosabbak leszünk az aktuális formát illetően, hiszen két közvetlen riválissal is találkozunk pár nap leforgása alatt: szerdán az OSC érkezik a Komjádiba, szombatin pedig majd mi megyünk Szolnokra.

 


 

A-Híd VasasPlaket néven egyébként kifejezetten jó a mérlegünk az OSC-vel szemben, olyannyira, hogy még egyszer sem kaptunk ki tőlük, a pont vagy pontok megszerzése pedig most is igencsak fontos lenne, hiszen fej-fej mellett áll a két csapat az OB I-ben, egyaránt kilenc-kilenc győzelemmel és két-két vereséggel.

Ahogy a mieink, úgy Varga Dániel együttese is a Fraditól kapott ki eddig a bajnokságban, emellé pedig mindkét oldalon becsúszott egy-egy váratlan vereség a Honvéd, illetve az Eger ellen.

További párhuzam, hogy mindkét csapat érdekelt a nemzetközi kupákban, ilyen tekintetben azonban az OSC van inkább mélyvízben, hiszen ők a BL-csoportkörben edződnek hétről hétre.

A tét nagy, egyrészt az alapszakasz helyezések miatt, másrészt az ebből következő esetleges rájátszásbeli párosítások miatt is, de egyelőre ennyire még senki sem szalad előre. Nem is érdemes.

Egy biztos, az OSC szerdai legyőzése igazán erős üzenet lenne csapatunktól, hogy újra jó úton járunk, és a játékosokkal, valamint a szakmai stábbal beszélgetve ez is az egyértelmű cél.

Várunk mindenkit nagy szeretettel szerdán a Komjádiba, a szokásos jegyinformációk itt érhetőek el, ha pedig valaki mégsem tud eljönni, élőben is közvetítjük a rangadót a youtube-csatornánkon.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések