Jenkei Dániel, 2023.01.28. | Labdarúgás

Remekül felépített taktikával és Uram János bravúrjaival kihúzta a Vasas FC a Groupama Arénában, a mieink így gólnélküli döntetlent játszottak a bajnoki címvédővel.

OTP Bank Liga, 17. forduló
Ferencvárosi TC - Vasas FC 0-0 

Groupama Aréna, 8579 néző.

Ferencvárosi TC: Dibusz - Wingo, S. Mmaee, Kovacevic, Civic - Besic, Esiti (Vécsei, 65.) - Traoré, Mercier (Marquinhos, 65.), Tokmac (Auzqui, 87.) - R. Mmaee (Boli, 87.)
vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov

Vasas FC: Uram - Baráth (Szilágyi, 75.), Otigba, Iyinbor - Szivacski, Berecz, Márkvárt (Hidi, 71.), Ódor - Cipf (Holender, 66.), Novothny, Radó
vezetőedző: Kondás Elemér

Sárga lap: Márkvárt (67.), Holender (84.)


Kevesen hitték, hogy sikerülhet, hiszen a Fradi eddig a szezonban minden hazai bajnokiján lőtt gólt, de ahogy haladtak előre a percek, egyre inkább kezdhettünk hinni benne, hogy összejöhet a pontszerzés a listavezető otthonában az első 2023-as meccsünkön.

Ehhez kellett egy higgadt, taktikus, védekezésre alapuló játék, és a kapunkba némi meglepetésre bekerülő Uram János, aki első élvonalbeli meccsén felettébb magabiztosan őrizte meg kapunkat a góltól a találkozó egészében.

És bár az egy pont a jelenlegi helyzetünben még nem elég semmire, de mi más adhat önbizalmat és erőt a tavaszi folytatásra, mint egy ilyen bravúr az FTC ellen.


(borítókép: Vasas FC)


Hirdetések